Műsorújság
RTL Most

Tamara: „Az esküvőszervezői álmomnak is lőttek…”

Karesz felvette a kapcsolatot a húgával. Tamarának döntenie kellett. Evelin megmutatta Joe-nak a bárt.

Karesz nagyon kiakad, amikor Júlia, Lili anyja váratlanul ismét megjelenik a lakóhajón. Ráadásul a saját anyja, Renáta is beállít, akit dühében el is zavar. Ismét eszébe jut a húga, akivel öt éve nem találkozott, amióta nevelőszülőknél van. Kareszt gyötri a lelkiismeret-furdalás, ezért felkeresi Karolinát. A lány elsőre legszívesebben elmenekülne, de végül hajlandó beszélgetni a bátyjával, aki elhatározza, hogy magához veszi a húgát, és ő is a lakóhajón fog élni…
 


Ma tartják Mia és Csaba esküvőjét, Tamara pedig vívódik, hogy elmondja-e a Csabának az igazságot a megcsalásról. A főnöke felmondással fenyegeti, ha meghiúsítja az esküvőt. Végül Tamara mégis képtelen a lelkiismerete ellen cselekedni és elmondja az igazságot a vőlegénynek. Az esküvő így elmarad, Rebeka pedig ki akarja rúgni Tamarát, aki azonban megelőzi főnökét és felmond.
 


Evelinnek reggel az az érzése, hogy bár kibékült Joe-val, a régi barátság még nem állt helyre köztük. A helyzet azonban javulni látszik, amikor Evelin elviszi Joe-t hogy megmutassa neki a bárt. Amikor kikezd vele egy dögös nő, Evelin arra bíztatja Joe-t, hogy menjen bele, élvezze ki a szabadságát. Egy idő után azonban a nő már túlságosan rámenőssé válik, így Evelin Joe segítségére siet, és egy igen sajátságos ötlet révén megszabadítja barátját a tolakodó hódolótól.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók