Műsorújság
RTL Most

Szúnyog edzőnek áll Joe klubjában

Robról kiderül, hogy a férfiakat szereti, Regina pedig megszabadul legnagyobb rajongójától.
Reggel Dávid kissé frusztrált, mivel előző este Kristóf csábította el Robi testvérét, Monát. Később még el kell mennie egy fényreklámért, amit internetes aukción vett az albérletbe. Robi ajánlkozik, hogy elkíséri. Elmennek a lámpáért a lokálba, ahol elég laza hangulat uralkodik. Robinak egy trükk segítségével sikerül még a nem túl segítőkész eladónőt is kijátszania. Dávid rájön, hogy Robi egész jó fej, de ezzel vége is a dolognak, mert amikor visszaérnek az albérletbe, és összetalálkozik Robi egyéjszakás kalandjával, rájön, hogy a fiú meleg. Dávid bedühödik, mert úgy érzi, Robi átverte.


Reggel Regina és Lali összevesznek a fürdőszobában. Lali Regina fejéhez vágja, hogy mindez a lány szexuális frusztrációja miatt van. Reginát a büfében a 16 éves Nándi üldözi, a fiú ugyanis a fejébe vette, hogy Regina álmai asszonya. Még a legkeményebb beolvasás sem tántorítja el a fiút, az albérletbe is követi Reginát, ahonnan csak úgy sikerül Reginának kidobnia, hogy rendőrséggel fenyegetőzik.


A reggelinél Miki elbüszkélkedik a többieknek a bokszklub szórólapjával, valamint a klub nyitásának dátumával. Joe-nak kétségei vannak, mivel még nincs edzőjük. Miki ragaszkodik a dátumhoz, ezért Joe lázasan keresi az új edzőt, de hiába. Szúnyogot is hiába kérleli, ezért végül Miki saját szakállára felvesz egy edzőt, aki azonban sem Joe-nak, sem a klubban edző srácoknak nem tetszik.A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók