KERESÉS search-close

Szofi Tamarának: „Tamással rámehet a kapcsolatunk erre az egészre…”

szerző:
2019.02.04. 22:30

Karesz védeni próbálta édesanyját. Tamás túlesett a műtéten. Bori és Roland szerelmes légyottja nem akart összejönni.

Karesz átmenetileg a nagynénjéhez, Mónikához vitte az édesanyját. Reggel aztán megjelenik az erőszakos Vilmos, ám Karesznek sikerül elüldöznie. Később Vilmos Kareszékra töri az ajtót, de még mielőtt bárkit is bánthatna, megérkeznek a rendőrök és letartóztatják őt. Renátának, mivel nincs más választása, és nincsen biztonságban, el kell tűnnie Budapestről. A Karolinától és Teditől való szívszaggató búcsú után, Renáta őszintén elnézést kér Karesztől mindenért, és végül az átélt események után végre képes kibékülni a fiával.
 


Tamásnak ma távolítják el a mellékhere cisztáját és ezért nagyon ideges. Szofinak sikerül valamennyire csökkenteni a félelmét, és a nyugtató is hat, amit Tamás nem sokkal a műtét előtt kap. Miután felébred a műtétből, teljesen ledöbben, mivel a ciszta annyira össze volt nőve a herével, hogy kénytelenek voltak az egész herét eltávolítani. Tamás számára ez maga a rémálom, de később Szofi szeretetteljes szavai által ismét reménykedni kezd.
 


Miután Bori hazaérkezik a párizsi kiruccanásból, már alig várja, hogy szexelhessen Rolanddal. Ám a szenvedélyes légyottot állandóan megzavarja valami, leginkább Bori munkái. A fitnesztermes műszak után, még a klubban is kellemetlen meglepetés várja, ám egy megterhelő nap után végül mégiscsak egymáséi lesznek Rolanddal.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való