Műsorújság
RTL Most

Szilvi Majának: „Mit kell tennem, hogy legalább egy esélyt adj?”

Szilvi kétségbe volt esve, amiért Andorral való afférja véget vethet Majával való barátságának…

Szilvi szomorúan ült egyedül a lakásban, amikor Roland hazaért. Ő még semmit sem tudott a történtekről, ezért amikor Szilvi elmondta neki, hogy lefeküdt Andorral, a fiú hangosan kinevette őt. A lány nem volt vevő Roli poénkodására, de még mielőtt jobban belementek volna a témába, Andor becsöngetett a lakásba. Amikor Szilvi ajtót nyitott neki, Andor megpróbálta megbeszélni vele a történteket, azonban a lány rácsapta az ajtót, mivel őt hibáztatta legjobb barátnője elvesztéséért.
 

 

 

Amikor Maja hazaért, Szilvi reggelivel próbálta őt kiengesztelni, legjobb barátnője viszont nem volt kíváncsi rá, bármit is mondott neki. Maja egyértelművé tette, a barátságuknak befellegzett.

Evelin épp akkor ért haza, mikor Maja egy üveg pezsgőt iszogatott egyedül. Evi először azt gondolta, hogy ünnepelnek valamit, amíg lakótársa nem közölte vele, hogy a legjobb barátnője és a pasija lefeküdtek egymással.

 

 

 

Maja elkezdte támadni Evelint, amiért ő nem volt ott neki korábban, hiába kereste. Azt mondta, hogy ha Evelin boldog, akkor őt semmi és senki más nem érdekli. Szilvi újra megpróbált beszélni Majcival, viszont ismét elutasítást kapott. Meglepően Evelin Szilvi oldalára állt, és ő inkább Andort hibáztatta a kialakult helyzetért. Maja viszont úgy gondolta, hogy Andor csak Evelin és az általa kitalált hűségteszt miatt lépett félre, ezért jól összeveszett Evivel is. 

 

 

 

Maja nem tudta, hova mehetne, így a Bécy klubban érdeklődött volt kollégáitól, hogy esetleg van-e valakinél szabad hely. Végül Bori felajánlotta fel neki az egyik szobát a Bécy házban, amit Maja elfogadott, így az éjszakát már ott töltötte.

 

Eközben, Dani és édesapja közös programra mentek, Gábor újra összeveszett Totóval.

Legnézettebb videók