Műsorújság
RTL Most

Szilárd bűnözők elől menekült Karolához

Joe rájött, hogy Ádám titkol valamit. Karolához váratlan vendég érkezett. Marci és Bence kijátszották Tamást.

Karola reggel gyanútlanul nyit ajtót a váratlanul felbukkanó exének, Szilárdnak. Karola teljesen összezavarodik, hiszen nem érti, hogy mit akarhat tőle Szilárd. Később, amikor Karola kérdőre vonja a férfit, kiderül, hogy Szilárd egy zűrös ügybe keveredett, és Karola az egyedüli, akitől segítséget kérhet. Karola először határozottan elzárkózik attól, hogy segítsen, de Borinak megvallja, hogy még mindig fontos számára a férfi. Később a tetováló szalonnál ismét felbukkan Szilárd, és kétségbeesetten kéri Karolát, hogy legalább egy pár napig hadd lakjon nála.
 


Joe ingerült az előző napi, Ádámmal kirobbant veszekedés miatt. Reni viszont arra kéri, hogy tegyen egy békülékeny gesztust Ádám irányába, neki ugyanis nagyon fontos, hogy a két férfi kijöjjön egymással. Amikor azonban Joe elmegy Ádámhoz, hogy elnézést kérjen tőle, gyanús dolgokra figyel fel. Reni azonban azt hiszi, hogy Joe csak azért akarja Ádámot befeketíteni, mert titokban féltékeny rá. Később Joe meglátja, hogy Reni titokban pénzt ad Ádámnak, és határozottan kérdőre vonja Renit, mire a lány beavatja Joe-t Ádám titkába.
 


Mivel Tamásnak esze ágában sincs kölcsönadni a klubos autót Marcinak és Bencének, hogy a srácok kiruccanhassanak, a két fiú csúnyán kijátssza a kartörése miatt magatehetetlen férfit. Tamás ugyan még időben kiszabadul a lakásból, ahova bezárták, de már nem tudja megállítani a srácokat. Marci és Bence elköti Bécy új cabrióját, és útra kelnek, Tamással együtt. Amikor egy közúti ellenőrzés során Bence kis híján lebukik, Tamás kénytelen közbelépni, és súlyos rosszullétet szimulálva sikerül is megmentenie a fiúkat.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók