Műsorújság
RTL Most

Szilárd beavatkozásának hála Karola megbocsát Borinak

Miután Bori és Maja viszonya elmérgesedik, Bori újra Karola barátságának a visszaszerzésére koncentrál, olyannyira, hogy lerázhatatlanul követni kezdi őt és Szilárdot.

Reggelinél Bori már köszönni sem volt hajlandó Majának. Kicsivel később megérkezett az albérletbe Bécy azzal a hírrel, hogy a hétvégén VIP bulit akar tartani a kertben, ezért mindenki szervezzen programot magának. Bécy megbízta Szilárdot azzal, hogy vegyen egy új grillt a hétvégére. A tetovált srác megkérte Karolát, hogy tartson vele vásárolni, és bár a lány eleinte vonakodott, végül mégis beleegyezett, hogy elkísérje barátját, az viszont már nem tetszett neki, hogy Bori is mindenáron velük akart tartani.

 

 

 

Karola a sokadik próbálkozásra is ridegen lerázta Borit, aki ezért megpróbálta Szilárd segítségét kérni, a fiú viszont inkább kiakart maradni a lányok viszályából. Bori nem volt hajlandó feladni, ezért indulás előtt elbújt a kisbuszba, amivel Karoláék vásárolni mentek. Dani rajtakapta őt, amint a lány a busz hátuljában rejtőzködött, de nem árulta el őt, inkább csak sok szerencsét kívánt neki.

 

 

 

Amikor Szilárd és Karola megérkeztek a bevásárlóközpontba, észrevették a kisbusz hátuljában bujkáló Borit. Karolát továbbra sem hatotta meg egykori barátnője trükkje, és Bori megbocsátást kérő monológja után is könnyedén faképnél hagyta a lányt. Bori újra Szilárdhoz fordult segítségért, de ő továbbra is csak annyit válaszolt, hogy ugyan megérti mindkettejük helyzetét, neki nincs beleszólása ebbe a vitába.

 

 

 

A bevásárlóközpontban Bori egy közös emlékük felidézésével próbálta meglágyítani Karola szívét, aki cserébe kiosztotta a lányt, hogy nyomatékosítsa benne, soha nem lesznek újra barátok. Karola sokadik elutasítása végül sikerrel járt, Bori feladta a próbálkozást és otthagyta őt és Szilárdot. A történtek után a fiú bevallotta Karolának, hogy szerinte nincs mindenben igaza, de a lány meg sem hallgatta Szilárd intelmét.

 

 

 

Bori csalódottan sétált hazafele, amikor Szilárd lehúzódott mellé a kisbusszal. Karola nem értette mit művel barátja, de Szilárdnak elege lett és kiosztotta barátnőjét. Hozzávágta, hogy ő is képes volt megbocsátani Karolának, amikor a lány hibázott, és nagyon különben is, nagyon unja már a két lány civódását. Barátja szigorú szavainak hatására Karola rájött, ideje megbocsátania barátnőjének. Megölelte Borit, és közölte vele, megbocsát neki.

Este Bori és Karola mindenkinek elújságolták otthon, hogy kibékültek, majd egy közös pezsgőzéssel megünnepelték a bejelentést.

 

 

Eközben Barbi bizonytalan volt Joe-val való házasságában, Karesz féltékeny lett Milánra.

Legnézettebb videók