Műsorújság
RTL Most

Rolandot emberölési kísérlettel vádolták meg

Sanya megvádolta Rolandot. Tamás és Szofi a szüleik kibékítésén munkálkodtak. Dalmának bűntudata volt.

Roland elszörnyed, mikor megtudja, hogy Sanya a rendőrségen emberölés kísérletével vádolta meg, és Anna hisz neki. Frusztráltan próbálja meggyőzni a lányt, hogy pont fordítva történtek a dolgok, de Sanya csapdába csalja, és ő szinte a lány szeme láttára rátámad a fiúra, ami végképp meggyőzi Annát arról, hogy Roland az erőszakos.
 


Dalmának bűntudata van, mikor tudomást szerez arról, hogy Gábort ittas vezetés miatt fogdában töltötte a péntek éjszakát, és hogy elveszítette a jogosítványát. Biztos benne, hogy ennek csak az Laurával való egyéjszakás kalandja lehet az oka, de Laura Gábort okolja a történtekért. Mikor Dalma elnézést akar kérni Gábortól, az sértődötten lerázza, mert úgy érzi, hogy elárulta. Dalma frusztrált lesz ettől, és este összeveszik Laurával, aki szeretne kibékülni vele.
 


Tamás és Szofi elszörnyednek, mikor a lány szülei bejelentik, hogy nem jönnek el az esküvőre, ha Tamás szülei – különösen az anyja - is ott lesznek. Tamásnak nagy nehézségek árán sikerül elsimítania a veszekedést, és kibékítenie a szülőket, de aztán megint összevesznek, és végül Tamás úgy dönt, inkább nem kér a szülei jelenlétéből, mert az anyja nem tud viselkedni. Ezúttal Szofi az, aki végül békét akar kötni, ezért odahívja Tamás anyját az albérletbe.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!
 

Legnézettebb videók