Műsorújság
RTL Most

Rolandból újra előtörtek gyermekkori félelmei az osztálytalálkozón

Bori és Roland megérkeztek az osztálytalálkozóra. Teó és Tamara kapcsolata tovább bonyolódott. Orsi féltékeny lett Evelinre.

Roland kicsípte magát az osztálytalálkozóra, útközben azonban kétségek kezdték gyötörni. Félt attól, hogy újra találkozzon az apjával. A faluba érve Roland élvezte, hogy előadhatta a nagyvárosi menő csávót. Régi riválisa, Sanya kihívta őt egy versenyre, így Rolandnak megadatott a lehetőség, hogy bizonyítson azok előtt, akik egykor nevettek rajta.

Tamarát meghatotta, amikor Teó részegen bevallotta neki, hogy még egy nő miatt sem készült ki annyira, mint őmiatta. Nem sokkal ezután viszont Joe bukkant fel, Tamarát fogva tartotta a szobájában, és addig nem akarta elengedni, amíg az nem hajlandó szóba állni vele. Teó végül kimentette a lányt, és egy közösen töltött nap után félve, de megcsókolta a férfit. Úgy érezte, talán mégis ad neki egy esélyt.

Orsiék úgy döntöttek, elmennek kicsit kikapcsolódni egy fürdőbe, ahol aztán Orsi féltékeny lett, amiért Marci elkezdte Evelint masszírozni. Orsi jelenetet rendezett, és féltékenyen elrohant, majd este Evelin kérdőre vonta Orsit. A lány belátta, hogy durván túlreagálta a dolgot, és elnézést kért Marcitól. A fiú ismét megerősítette abban, hogy csak Orsi kell neki, és türelmesen vár mindennel, amíg a lány úgy akarja.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Legnézettebb videók