Műsorújság
RTL Most

Roland újból megcsalta Borit

Roland és Bori közös programra mentek Annával és Sanyával. Teó Tamarát kihasználva akarta beindítani az új bárt. Laura és Gábor randira mentek.

Rolandnak nagyon nehezére esett, hogy elviselje Anna és Sanya közelségét, és a két fiú újfent összeveszett. Bori szerint ez nem mehet így tovább, ezért kényszerítette Rolandot, hogy menjenek el Annáékkal négyesben egy közös kizombázásra. A tánc közben a két fiú ismét vetélkedni kezdett egymással. Roland és Anna között is izzott a levegő, és amikor éjjel kettesben összefutottak a konyhában, Anna szenvedélyesen megcsókolta Rolandot, amit Roland is viszonzott.

Teó és Tamara átköltöztek az új bárba, ahol Teó beállította Tamarát egy dögös ruciban pincérkedni, hogy a vendégek legeltethessék rajta egy picit a szemüket. Valóban sikerült több vendéget becsalogatni a bárba, viszont Gyöngyi felháborodott azon, hogy a lánya mit el nem tűr. Gyöngyi, és később Joe is megpróbáltak hatni Tamarára, hogy ne alázkodjon meg ennyire Teó kedvéért.

Laura a születésnapi bulija után az egész éjszakát átbeszélgette Gáborral, és ismét szikrázott közöttük a levegő. Laura beleegyezett, hogy együtt töltsék a napot, mert azt hitte, hogy Gábor valóban megváltozott. Közelebb kerültek egymáshoz, ám Gábor egy ártatlan helyzetben indokolatlanul kiborult, mikor Laura ártatlanul jópofizott egy pincérrel. Laura mélységesen csalódott Gáborban, ezért később jóleső kárörömmel vette tudomásul, hogy a zaklatott Gábor hazafelé totálkárosra törte az autóját.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hasonló videók

Legnézettebb videók