Műsorújság
RTL Most

Roland nyuszivá változott

Dávid a lehető legdurvábban szerette volna megszívatni Rolandot a Millával való afférja miatt, ezért kinevezte Kristófot a klub üzletvezető-helyettesévé. Elkezdődtek Roland megaláztatásai.
Kristóf még mindig nem talált munkát, sorra tárcsázta a régi ismerőseit, munkatársait, teljesen sikertelenül. Közben megjelent Roland, akit, mint tudjuk, Kristóf sohasem kedvelt. A bosszúéhes Dávid fejében pedig felvillant a tuti terv: kinevezi Kristófot a helyettesének, csak azért, hogy megszívassa Rolandot, aki abban a tudatban volt korábban, hogy ő lesz a klub üzletvezető-helyettese.
 

Dávid napindító eligazítást tartott a csapatnak, aminek a végén felfedte az új üzletvezető-helyettesét. Roland biztos volt benne, hogy ő lesz a befutó. Nem így történt, Dávid a megbeszéltek szerint Kristófot nevezte ki a pozícióra. Roland rögtön kérdőre vonta a főnökét, mivel nem ezt beszélték meg. Dávid elmondása szerint szakmai okok állnak a döntése mögött, de mint tudjuk, ez nem igaz. Roland inzultálni kezdte Kristófot, majd egy izgalmas versenyhelyzet alakult ki: a legjobb mixer nyeri majd el a helyettesi pozíciót.

Elindult a verseny, Kristóf és Roland öt percet kaptak három koktél elkészítésére. A srácok keze alatt szinte égtek a shakerek. Elkészültek a koktélok, amiket a klubban dolgozó lányok zsűriztek. Roland koktéljai szörnyűre sikerültek, a lányok egyértelműen Kristófot szavazták meg a jobb mixernek. Roland nem hitte el, hogy kikapott Kristóftól. Dávid elzavarta a raktárba dolgozni Rolandot, majd az is kiderült, hogy felvizezték a vesztes cuccait, így Kristóf csalással nyerte a párharcot.
 

Dávid és Kristóf az irodában whiskyztek az esti parti közben, és Roland nyuszi jelmezén viccelődtek miközben betoppant Milla. A lány számon kérte Kristófon a nyuszijelmezes szívatást, aki ügyesen mentett: egy húsvéti buli nem buli nyuszi nélkül. Kristóf az irodába rendeltette a parti nyuszisztárját.
 

A buli teltházzal pörgött, Roland pedig a megbeszéltek szerint meglátogatta a főnökeit az irodában. Kristóf ahelyett, hogy segített volna Rolandon, még jobban megszívatta: még egy adag szórólapot adott neki, sőt, az eldugult férfi WC problémáit is a srácra terhelte, aki idegesen, ám beletörődve vette tudomásul új feladatait.

Nem csak Rolandra járt rá a rúd pénteken. Karesz képtelen volt tolerálni Robint, Marcira pedig rátalált az új szerelem.

A legfrissebb epizódot keresd az RTL Most-on!

Legnézettebb videók