Műsorújság
RTL Most

Roland mindenkit kidobott a bár megnyitójáról

Evelin a bűntudatával küzdött. Elérkezett Rolandék bárjának a megnyitója. Szofiék csapatépítő napot tartottak.

Evelin szorult helyzetbe kerül, amikor reggel ismét behívják a rendőrségre. Azon túl, hogy nem tud elmenni a bárjuk megnyitójára, bevallja Teónak, hogy attól is nagyon fél, hogy ez alkalommal nem tudja majd elhallgatni, hogy Joe halálos fenyegetést tett Ádámra vonatkozóan. A kihallgatás folyamán végül elárulja, hogy milyen kijelentést tett Joe, de emiatt aztán szörnyű bűntudata támad, és megpróbálja eltitkolni barátai előtt.
 


Roland nagyon stresszel, mivel eljött a bár megnyitójának napja. A félelme nem alaptalan, hiszen minden, ami félresikerülhet, félre is sikerül. Roland végül már annyira elviselhetetlenné válik a feszültségtől, hogy a pincérek helyett beugró Erika is cserben hagyja őt. Ily módon rá és Bencére szakad az összes vendég kiszolgálása, ami meghaladja az erejét. Végül aztán egy sértődékeny vendég rajtakapja Teót és Karolát szex közben a raktárban, majd botrányt csinál.
 


Szofi lelkes hangulatban van, mivel megakarja lepni a fodrászat dolgozóit egy csapatépítő tréninggel. Ám ötlete a munkatársai körében nem arat osztatlan sikert, Tivadar ugyanis mellőzöttnek érzi magát, Flóra pedig saját munkája kritikájaként fogja fel a dolgot. A közös főzés során felszínre kerülnek a csapatukban lappangó feszültségek: Tivadart sérti Szofi állandó utasítgatása, míg Flóra folyamatos megerősítést vár Szofitól. A tréning végül elkeseredett csatává válik, ahol már az ételekkel dobálják egymást, így aztán elzavarják őket a főzőstúdióból.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók