KERESÉS search-close

Roland kórházba került

szerző:
2016.09.22. 21:35

Reggel mindenkit sokkolt a hír, hogy Rolandot eszméletlenül kórházba szállították. Egy kulcscsonttörést leszámítva jól van, de amnéziás lett…

Roland kórházba került

Mikor Gréti megtudta, hol találták meg Rolandot, hirtelen ráébredt, hogy őt terheli a felelősség a balesetért. Roland barátai meglátogatták őt a kórházban, ahol kiderült, hogy a baleset körülményeire nem emlékszik, ahogyan az is, hogy szerencsére könnyen megúszta a dolgot. Gréti ezek hallatán otthagyta a kórtermet, ami Karolának már akkor szemet szúrt. Ezért a lány megkereste Grétát, hogy megbizonyosodjon róla, hogy barátnőjével minden rendben, Gréti azt hazudta csak a kórházi környezet zavarja, majd további hazugságokba bonyolódott a bűntudata miatt főleg mikor Karola azt mondta neki, szerinte, ha kiderül ki tette ezt a macsóval, Roland biztosan nem hagyja annyiban a dolgot.

Roland kórházba került
 


Gréti az egész napot a kótyagos Roland mellett töltötte a kórházban. A fiú szobatársa el is mondta, milyen szerencsés szerinte Roland, hogy a lány így törődik vele. Mikor Tamás megjelent, leváltotta Grétát, és haza küldte a lányt, hogy pihenjen. Tamás próbálta feleleveníteni Roland emlékeit, de sajnos nem sikerült neki, a fiú nem emlékezett semmire, de abban biztos volt, hogy nem csak az alkohol miatt érte a baleset.

Roland kórházba került
 


Este Karola számon kérte Grétit miért aggódik ennyire Rolandért, arra következtetett, hogy a fiú és barátnője között van valami. Így Gréta kénytelen volt bevallani, hogy valóban kavart Rolanddal, de megkérte Karolát, hogy ne mondja el senkinek.

Eközben Sári rájött, hogy megcsalták, Gyuszi pedig felbőszítette Joet.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való