Műsorújság
RTL Most

Roland gátlástalanul megalázta Annát

Anna megosztotta Rolanddal titkos vágyát. Orsinak muszáj volt együtt dolgoznia Marcival. Regi búcsút vett a barátaitól.

Annát és Rolandot rávette néhány részeg vendég, hogy meséljék el titkos vágyukat. Anna szégyenlősködött először, aztán bevallotta, hogy mindig is egy igazi szalagavató bálon szeretett volna részt venni. Roland túlzásba vittei a viccelődést Anna kislányos álmával, sőt még a lakótársaik előtt is lejáratta szegényt. Ekkor Annánál végképp elszakad a cérna: megbántva beolvasott Rolandnak, akinek be kellett látnia, ezúttal valóban túl lőtt a célon.

Orsi a szakításuk óta most először találkozott Marcival az iskolában, mindennek tetejébe Dani még közös házi feladatot is adott nekik. Orsi a Marcival szemben érzett lelkiismeret furdalása miatt vissza akarta utasítani a feladatot, de amikor az iskola előtt összefutottak Bencével, Orsi spontán beleegyezett a közös munkába, csak hogy ezzel is bántsa őt. A kezdeti nehézségek ellenére a két fiatal valóban nagyon szép és boldog napot töltöttek el együtt. Este Marci ismét szerelmet vallott Orsinak, aki a kezdeti zavar után kételkedni kezdett magában: lehet, hogy hiba volt szakítaniuk?
 

A lakók megbeszélték, hogy egész nap Regit búcsúztatják, aki este visszautazik Londonba. De Joe váratlan telefonhívást kapott, így Lali és Regi elkísérték Joe-t az ügyfeléhez. Laura otthon maradt szaunázni, amikor váratlanul beállított Gábor és veszekedni kezdtek. A vita hevében a huzat rájuk zárta Joe szobájának ajtaját, ahol a feszültség addig fokozódott, hogy az ágyban kötöttek ki, aminek a végén Laura ismét kihátrált, ezzel újra megsértve Gábort. Miután a többiek visszaértek, az albérlet lakói este Regit búcsúztatták egy hatalmas bulival.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók