Műsorújság
RTL Most

Roland felfedte fájdalmas múltját Bori előtt

Roland váratlan meghívásban részesült. Szofi Tamara lelkére beszélt. Milán romantikus gesztussal lepte meg Ayse-t.

Amikor Roland és Bori visszatértek a nyaralásukból Rolandot egy osztálytalálkozóra szóló meghívó várta, amit a szülőfalujában, Muronyban tartanak jövő héten. Miközben Borinak rögtön kedve támadt megismerni Roland szülőfaluját, Roland elzárkózott az ötlettől, hogy elmenjen. Bori megpróbálja kideríteni, hogy Rolandnak mi baja. Roland kívülálló volt, mivel az anyja a falu rossz lányának számított, és az apjáról azt híreszteltek, hogy egy anyámasszony katonája. Roland megnyílt érzelmileg Bori előtt és könnyek között bevallotta, hogy a gyerekkora tényleg szörnyű volt a számára és csúnyán zaklatták őt.

Amikor Szofi megtudta, hogy Tamara mit csinált előző nap, a lelkére beszélt, hogy ideje tisztáznia a dolgokat Teóval és Joe-val. Tamara beszélt Teóval, és elküldte a férfit végérvényesen. Ezután azonban rájött, hogy ez neki is fájdalmat okoz, nem csak Teónak.

Milán úgy döntött tovább küzd Ayse-ért, és felkereste a lányt, hogy egy meglepetés előadással újra elnyerje a szívét. Később újra felkereste a lányt, de ekkor felbukkantak a lány erőszakos testvérei. Ayse megrémült, hogy agyonverik Milánt, és úgy próbálta megmenteni, hogy látványosan durván visszautasította a fiút, hogy a testvéreinek ne legyen oka bántani őt. Milán ettől totálisan kikészült, este pedig Guszti és Karesz próbáltak lelket önteni belé.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók