Műsorújság
RTL Most

Reni Ádámnak: „Először elveszed tőlem a fiam, aztán zsarolsz vele?!”

Ádám megdöbbentő ajánlatott tett Reninek. Karesznek segítséget ajánlottak. Roland rémálomszerű napja hatalmas fordulatot vett.

Joe-t reggel frusztrálja, hogy Reni szinte szó nélkül elrohan és otthagyja őt a lakásában, mivel Ádám felajánlotta neki, hogy találkozhat Simivel. Attól tart, Ádám arra használja fel a gyereket, hogy visszacsábítsa magához Renit, és mint kiderül, ebben nem is téved: Ádám ugyanis közli Renivel, hogy bármikor együtt lehet a fiával, ha visszamegy hozzá. Reni először felháborodottan visszautasítja az ajánlatot, de nagyon hiányzik neki Simi, és a nap során rájön, hogy ennek érdekében le kell mondania Joe-ról.
 


Karesz feje felett lassan kezdenek összecsapni a hullámok. Túl sok neki, hogy egyedül kell gondoskodnia Tediről. Bár a gyámügy segítséget ajánl neki, ehhez mindkét szülő beleegyezésére szükség lenne. Karesz viszont nem tudja megszerezni Lili aláírását. Ekkor a gyámügyesek felvilágosítják, hogy az is kérvényezhető, hogy bírósági úton vonják meg Lili gondviselési jogát. Karesz először elutasítja a lehetőséget, de idővel ráébred: lehet, hogy soha többé nem látják viszont Lilit, vagyis a továbbiakban egyedül kell meghoznia a gyermeket érintő döntéseket.
 


Roland reggele katasztrofálisan indul: először Borit és Ákost kapja rajta, majd balesetet szenved. Evelin kisegíti Rolandot, később pedig az is kiderül, hogy a kárt elszenvedő férfi éppen túl akar adni a bárján. Miközben Gábor helyrehozza a kárt, Roland és Evelin ráveszik a férfit; hadd nézzék meg két üzlettársukkal a bárt, mert pont egy ilyen helyet keresnek. Teóval és Karolával kiegészülve este megnézik a bárt, ami végül nagyon bejön nekik.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók