Műsorújság
RTL Most

Reni Ádám hazugsága miatt szakított Joe-val

Joe döntött Ádám ajánlatáról. Tamás és Szofi meglátogatták Liliéket. Rolandban újra felmerült a saját kocsma ötlete.

Joe úgy döntött, hogy mégse fogadja el Ádám ajánlatát, miszerint a férfi pénzért cserébe eltűnne a színről, szabad utat engedve Joe-nak Renihez. Gábor szerint Ádám csak a verésből értene, ám Joe az utolsó pillanatban meghátrál, és azt mondja, hogy Ádámnak az lenne a legnagyobb büntetés, ha Joe a jövőben levegőnek nézné őt. Azonban a terve nem válik be, mert Ádám elvereti magát a haverjaival, és Joe nyakába varrja a dolgot.
 


Tamás reggel eléri, hogy Szofi betartsa az ígéretét, miszerint Tamással tölt legalább fél napot. Szofi és Tamás együtt veszik meg az ajándékot a kisbabának, és meglátogatják Lilit, Kareszt és a babájukat a lakóhajón. A babarészlegen való vásárlás, a kicsi látványa és egy beszélgetés Karesszel feléleszti Tamás gyermek utáni vágyát.
 


Roland elképedve szerez tudomást arról, hogy tegnap éjjel részegen ajánlatott tett Szabolcs kocsmájára. Reggel aztán visszavonja a kijelentését Szabolcs előtt, de nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy lehetne egy saját bárja. Miután a munkahelyén ismét összetűzésbe kerül Csabával, megfogadja, hogy megpróbálja megvalósítani az álmát.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók