Műsorújság
RTL Most

Regina visszatért, hogy maradásra bírja Joe-t!

Milán megpróbálta kivívni Ayse testvéreinek a tiszteletét. Anna lebukott Bori előtt. Megérkezett Lali titkosfegyvere, Regina.

Reggel megérkezett Lali titkosfegyvere az albérletbe. Regina volt az, aki azért tért vissza, hogy maradásra bírja Joe-t. Regi azonban meglepődött, az albérlet és Joe sem volt a régi már. A fodrászat ügyeivel is hamar képbe került, Tamarát hamar megkedvelte, Teó azonban nem tett rá túl jó benyomást. Regina újra bíztatni kezdte Joe-t, hogy küzdjön álmai asszonyáért, mert még nincs minden elveszve.

Egy csínyt követően, Bori és Lili beleolvastak Anna naplójába. Először még jól mulattak azon, hogy a lánynak láthatóan bejön Roland, ám amikor a fiú később nem akart ágyba bújni Borival, és ráadásul Anna még a munkahelyén is felbukkant, Borinál betelt a pohár. Csúnyán kiosztotta Annát, aki aztán Lilinek öntötte ki a szívét.

Milán úgy döntött, hogy ha észérvekkel nem megy neki, erővel vívja ki Ayse testvéreinek a tiszteletét. Kihívta egyiküket egy török olajbirkózásra. Időközben ráadásul kiderült, hogy Ayse már másnap utazik Törökországba.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók