Műsorújság
RTL Most

Orsi Marci testvérével vesztette el a szüzességét

Joe randira ment Emmával. Orsi szembesítette Evelint a róla terjedő pletykával. Teó a bár megnyitását ünnepelte.

Joe nem túl lelkesen, de kibékült Lalival és igazából csak annyit szeretett volna, hogy a barátai végre elhagyják a falut és békén hagyják őt. Amikor Emma segítségével Joe-nak sikerült mégis kibékülnie a falusiakkal, a férfinak nagyon jó kedve lett. Amikor elbúcsúzott a barátaitól, azok ismét megpróbálták meggyőzni, hogy hibát követ el, ha marad, mire a búcsúzás nagyon fagyosra sikerült. Joe Emmával egy igazán jó randin vett részt, de ismét dühös lett, amikor észrevette, hogy a barátai még mindig nem utaztak el.

Orsinak nagyon hiányzott Marci és úgy gondolta, hogy ki kell békülnie a fiúval. Ám az iskolában megtudta, hogy Marci nem jött iskolába és előző este azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Evelinnel. Orsi nagyon megbántódott, amikor megtalálta Evelin bugyiját Marci hátizsákjában. Szembesítette az elképedt Evelint ezzel, és dühösen faképnél hagyta őt. Később Orsi véletlenül megismerkedett Bencével a Duna parton, anélkül, hogy tudta volna, hogy Bence Marci bátyja. Első pillanattól izzott köztük a levegő, Orsi pedig lefeküdt a fiúval.

Teó barátokkal és a családjával a bárban akarta megünnepelni az üzlet bérleti szerződésének aláírását. Ám Teó elüldözte Tamást és Szofit azzal, hogy meghívta Márkot és közölte, hogy fel fogja venni a fiút. Később Bence durván beolvasott Teónak, aki mit sem sejtett arról, hogy mi bántja a fiát, és amikor Bence elment, Marci és Tamara vigasztalták őt.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók