KERESÉS search-close

Orsi döntött: elhagyja Budapestet

szerző:
2018.10.08. 22:00

Orsi úgy döntött, hogy az édesanyja után megy. Evelin elkísérte Isabelt a táncklubba. Lali és Gábor versenyeztek a lányokkal.

Joe-t reggel sokkolja Orsi a döntésével, miszerint elhagyja a várost Zsuzsával. Megpróbálja maradásra bírni a lányt, de Orsi az értésére adja, hogy nem hagyhatja magára az anyját, hiszen Zsuzsának szüksége van rá. Joe Zsuzsával is összerúgja a port, amikor meg akarja győzni, hogy Orsinak nem lesz nála jó helye. Joe fájó szívvel, de el kell, engedje Orsit, amitől kételkedni kezd magában, mivel úgy érzi, csődöt mondott.
 


Mivel Bécy lesérül, Evelinnek kell elkísérnie Isabelt a táncklubba. Evi kelletlenül elkíséri a lelkesen barátkozni próbáló lányt a klubba, de később be kell látnia, hogy élvezi a táncot partnerével, Juannal. Közben Evelin látja, hogy Isabel bejön a partnerének, José-nak, és bíztatja, hogy nyomuljon rá, mert szingli. De Isabel pofon vágja a próbálkozó José-t, és elrohan a táncklubból.
 


Reggel Laura és Dalma provokálják Lalit, mivel sokkal okosabbnak tartják magukat a fiúnál. Erre fel Lali rábeszéli az eleinte még kedvetlen Gábort, hogy vegyenek részt egy vetélkedőn a lányok ellen. Rájönnek azonban, hogy csalás nélkül nem tudnak győzni, ezért lefényképezik a vetélkedő kérdéseit a válaszokkal együtt.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való