Műsorújság
RTL Most

Orsi döntött: elhagyja Budapestet

Orsi úgy döntött, hogy az édesanyja után megy. Evelin elkísérte Isabelt a táncklubba. Lali és Gábor versenyeztek a lányokkal.

Joe-t reggel sokkolja Orsi a döntésével, miszerint elhagyja a várost Zsuzsával. Megpróbálja maradásra bírni a lányt, de Orsi az értésére adja, hogy nem hagyhatja magára az anyját, hiszen Zsuzsának szüksége van rá. Joe Zsuzsával is összerúgja a port, amikor meg akarja győzni, hogy Orsinak nem lesz nála jó helye. Joe fájó szívvel, de el kell, engedje Orsit, amitől kételkedni kezd magában, mivel úgy érzi, csődöt mondott.
 


Mivel Bécy lesérül, Evelinnek kell elkísérnie Isabelt a táncklubba. Evi kelletlenül elkíséri a lelkesen barátkozni próbáló lányt a klubba, de később be kell látnia, hogy élvezi a táncot partnerével, Juannal. Közben Evelin látja, hogy Isabel bejön a partnerének, José-nak, és bíztatja, hogy nyomuljon rá, mert szingli. De Isabel pofon vágja a próbálkozó José-t, és elrohan a táncklubból.
 


Reggel Laura és Dalma provokálják Lalit, mivel sokkal okosabbnak tartják magukat a fiúnál. Erre fel Lali rábeszéli az eleinte még kedvetlen Gábort, hogy vegyenek részt egy vetélkedőn a lányok ellen. Rájönnek azonban, hogy csalás nélkül nem tudnak győzni, ezért lefényképezik a vetélkedő kérdéseit a válaszokkal együtt.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók