Műsorújság
RTL Most

Orsi beköltözik a Bécy-házba?

Megjelent a gyámügy a lakóhajón. Evelin ismét békejobbot nyújtott Gábornak. Orsi megpróbálta jobbá varázsolni az albérletben uralkodó hangulatot.

Reggel a gyámhivatal előre nem bejelentett rutinellenőrzést tart Karesznél, aki rögtön pánikba esik, hogy elveszíti Tedit. Azzal gyanúsítja Klaudiát, hogy ő jelentette fel a gyámhivatalnál és megfenyegeti, hogy soha többé nem láthatja a gyereket, ha így folytatja. Klaudia ellátogat a hajóra, és miután szemet szúr neki, hogy épp nem működik a fűtés, elviszi magával a babát.
 


Miután Evelin Teónál aludt, noha kételkedik abban, hogy képes hatni Gáborra, végül mégis ad egy esélyt a dolognak. A békülési kísérlete azonban egy nagy veszekedésbe torkollik. Evelin elhatározza, hogy végleg elköltözik az albérletből, és egy közös karácsonyi búcsúajándékot akar adni a lakóknak. Lali, Niki és Laura válságtanácskozást tartanak, és ráveszik Gábort, hogy a kedvükért – no és a közelgő karácsony kedvéért – nyújtson békejobbot Evelinnek.
 


Orsit annyira kiborítja a helyzet, hogy Joe börtönben és hogy az albérletben mindenki haragszik a másikra, hogy elhatározza, csodás karácsonyt csinál! Ő nagy erőbedobással készül a karácsonyra, de a lakótársai Joe ügyével vannak elfoglalva, és egyáltalán nincsenek karácsonyi hangulatban. Amikor aztán megkapja az anyja levelét is, levert hangulatba kerül. Később ráadásul Evelinnel is összekapnak egy félreértés miatt. Ekkor megjelenik az albérletben Erika, aki meglepi Orsit.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók