Műsorújság
RTL Most

Nimród mindenét elveszítheti?

Miután Nimród a klubban szokatlanul agresszíven viselkedik, Gréti maga mellé állítja Karolát, hogy rájöjjenek, mi Nimród problémája. Amikor Karola rájön, hogy mennyire komoly a helyzet, felajánlja a fiúnak a segítségét.

Gréti a klubban szemtanúja volt annak, ahogy Nimród összeveszett egy vendéggel, aminek az lett az eredménye, hogy a kidobó fiú rá is kiakadt.

Később az albérletben a lány elmondta Karolának is, hogy mit látott és hogy milyen furcsán viselkedett Nimród. Karola először hallani sem akart a fiúról, de Gréti próbálta rávenni a barátnőjét, hogy beszéljenek a sráccal, mert ők ketten álltak a legközelebb Nimródhoz.

A tetoválólány Gréta unszolására végül belement, hogy felkeressék a fiút.

 


Amikor a lányok megérkeztek Nimród lakásához, teljesen ledöbbentek az ott uralkodó káoszon, és azon is, amilyen állapotban a fiút találták. Nimród nem örült a hívatlan látogatóknak és visszautasította Gréti segítségét is.

Karola felhúzta magát azon a hangnemen, amit Nimród megütött a barátnőjével szemben, ezért mindennek elhordta a fiút és közölte vele, hogy Nimród legnagyobb problémája az, hogy egy vesztes.

Ezt már a srác sem hagyhatta szó nélkül, és elárulta, hogy attól fél: elveszíti a fiát, mert a gyerek édesanyja úgy döntött, elhagyja az országot. Nimród azt is a fejére olvasta Karolának, hogy ha valakinek, akkor neki igazán meg kellene értenie, milyen érzés, ha elveszíted a gyerekedet.

Gréti meglepődött a fiú vallomásán, és próbálta tovább faggatni, hogy mit tett az ügy érdekében, de Nimród teljesen reménytelennek látta a helyzetét.

Végül pedig hiába ajánlotta fel a segítségét Gréta, a srác kidobta a lányokat a lakásából.

Este mikor Gréti odaért a klubhoz, azt látta, hogy Nimród éppen kihajít valakit a helyről, azonban a fiú átesett a ló másik oldalára, így csúnyán összeverekedett a férfival. Végül a lánynak kellett szétszednie őket és mikor észrevette, hogy Nimród komolyan megsérült, ezért úgy döntött, haza viszi az összezavarodott fiút és ellátja őt.

Amíg a lány kitisztította Nimród sebét, próbált hatni a fiúra, hogy tisztafejjel álljon a dologhoz, és hogy ne aggódjon: valamit ki találnak, hogy láthassa a fiát.

Ezt a beszélgetést hallotta meg véletlenül Karola, akinek megesett a szíve a kétségbeesett Nimródon, ezért bocsánatot kért tőle és ő is felajánlotta neki a segítségét.

 

 

 

 

Eközben Kristóf romantikázott Majával, Tamás pedig magára tetováltatta Paula nevét.

Legnézettebb videók