Műsorújság
RTL Most

Nia Borinak: „Dani az enyém, és ez így is marad!”

Laura összezavarodott a Dalmával töltött estét követően. Dani képtelen volt lerázni Xéniát. Tamara ismét Joe-hoz fordult segítségért.

Dalma a fellegekben jár, amikor Laura egy forró éjszaka után mellette ébred fel. Laura láthatóan össze van zavarodva és gyorsabban eltűnik, mint ahogy azt Dalma szeretné. Miközben Dalmát Joe figyelmeztetése sem érdekli, hogy ne lovalja bele magát semmibe, a kiborult Laura egyértelművé teszi Evelin előtt, hogy ez egy egyszeri dolog volt közte és Dalma között. Mindketten beszélni akarnak a dologról, ahol Laura nyíltan elmondja, hogy számára ez csak egy egyszeri kisiklás volt és igazából neki a fiúk jönnek be. Dalma szíve összetörik. De letagadja a valódi érzéseit és beleegyezik, hogy továbbra is barátok legyenek. Amikor Laura Dalma szeme láttára flörtöl egy fiúval, Dalma nem tudja megállni, hogy nem ismerje be Laurának, hogy ez mennyire fáj neki és mit is érez valójában.
 


Dani reggel kénytelen megállapítani, hogy még mindig nem szabadult meg Xéniatól. Éppen ellenkezőleg: Xénia megjelenik az iskolában, és máris jó nagy bajba keveri őt és csak az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy minden kiderüljön. Dani meglepetésére Bori siet a segítségére és eljátssza Xénia előtt Dani barátnőjét.
 


Tamara szenved amiatt, hogy vitatkozott az anyjával és csalódott, hogy Teó egyáltalán nem megértő vele. Megkéri Joe-t, hogy vigyen el egy fontos receptet Gyöngyinek, de Joe tudja, hogy mit kell tennie és rákényszeríti Tamarát arra, hogy beszéljen Gyöngyivel. Finom érzékkel Joe mindkettőjüket támogatja abban, hogy kibéküljenek és Tamara végtelenül hálás neki emiatt. Amikor Tamara beszámol Teónak a kibékülésről, Teó durván reagál, és egyáltalán nem érdekli őt az egész.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Legnézettebb videók