Műsorújság
RTL Most

Fanni kalandparkban gyógyult

Joe nem tudta feldolgozni, hogy elveszítette Barbit. Az egész napot szomorkodva töltötte. Hanna és Áron kapcsolatát újra veszélybe sodorta Bori cselszövése. Fanni elindult a jó úton, egyre jobban érzi magát.
Joe reggel a Barbival való szakítás után halálosan boldogtalan. A lakók jó szándékú tippeket adnak neki. De Joe idegesen reagál. Amikor elmegy a fitneszstúdióba, hogy munkával terelje el gondolatait, alaposan félresikerülnek a dolgai. Dekoncentráltsága miatt veszélybe sodorja az egyik vendégét. A stúdió tulajdonosa hazaküldi. Joe a kozmetikai szalon felé veszi az irányt: annyira hiányzik neki Barbi, hogy megpróbálja visszaszerezni. Amikor meglátja, milyen boldogan játszik Barbi az egyik vendég gyermekeivel, és még Zalán is erősködik, hogy hagyja békén Barbit, Joe szomorúan elballag. Az albérletben sem tudja senki felvidítani. Szomorúan ül a szobájában, nem tudja elképzelni életét Barbi nélkül, aki egyidejűleg Ildikónál a szobájában sírva omlik össze.

Hanna a szabadidejét Áronnal szeretné tölteni, rábeszéli a fiút, hogy a csocsócsapatban kötött egyezmény ellenére, vigye őt magával az edzésre. Bori is ott van az edzésen, aki most már együtt van Botonddal, aminek Hanna Áronnal ellentétben örül. Áron még mindig nem tudja, megbízhat-e Boriban. Amikor látja, milyen gorombán bánik Botond a lánnyal, haragja hirtelen Botond ellen irányul. Botond provokálja és verekedésre kerül sor. Hanna elbizonytalanodik, és jelenetet rendez Áronnak, hogy még mindig tetszik neki Bori. Hanna bocsánatot kér Árontól, miután pont Bori az, aki megnyugtatja.

Márk próbálja elterelni Fanni figyelmét a drogról, elviszi őt kikapcsolódni egy kalandparkba, ahol egy remek napot töltenek el együtt. Rita nem tud belenyugodni a gondolatba, hogy Fanni Márkkal tölti az idejét. Este egy vacsorával kér bocsánatot Fanni az elmúlt időszak sérelmeiért.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók