Műsorújság
RTL Most

Rita felmondott Fanni miatt

Lali egyre többet érez Nóri iránt, szuper randit töltöttek együtt. Rita már nem bírta tovább Fanni hangulatváltozásait, kidobta a lakásból.
Lalinak újra és újra Nórira kell gondolnia, akit Berlinben ismert meg, és a reggelinél ügyetlenül flörtölni próbál vele. Ám amikor Alexa áradozva átöleli Lalit, ami valószínűleg Nóri számára félreérthető, és azt gondolja, hogy az éjszaka még egy nőt felszedett, és a barátnőivel sértődötten elvonul. Később a városnéző buszon Lali hiába próbálja tisztázni a félreértést. Csalódottságában Lali kikezd egy női rajongójával és még a szállodai szobájába is fel akarja vinni. De Lali az utolsó pillanatban észhez tér, faképnél hagyja a lányt, és inkább találkozót beszél meg Nórival. Az Alexával és Gáborral közös randevújukon Lali és Nóri lassan közelebb kerülnek egymáshoz. Ők ketten egyedül elmennek sétálni és nagyon jól érzik magukat. A szállodai szoba ajtaja előtt Nóri búcsúcsókot ad Lalinak. Lali a szerelemtől a fellegekben jár.

Fanni teljesen kikészülve érkezik haza reggel, és rögtön összeveszik Ritával, aki heves szemrehányásokat tesz neki. Rita felmond Fanni miatt a munkahelyén. Dorina azt tanácsolja Ritának, hogy végleg rakja ki Fannit a lakásból. De Rita határozatlan.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók