Műsorújság
RTL Most

Barbi és Alexa közös projektbe kezdtek

Regina anyja mégis úgy döntött visszaköltöznek Egerbe. Barbi és Alexa vak randi szervezésébe kezdtek. Anikónak rossz napja volt, és Zsófi is csak rátett egy lapáttal.
Reginát sokkolja, amikor megjelenik a hajón egy új vendég, és kiderül róla, hogy ő Tünde volt élettársa. Kristóf segítségével ki tudják tenni a férfit a hajóról, de Tündének felszakadnak a régi sebei, Regina fogja Vandát, és elmegy vele sétálni, hogy elterelje a gondolatait. Míg a két testvér abban reménykedik, hogy anyjuk iszákos korszaka véget ért, Misi újra megjelenik Tündénél, és sikerül a nőt megingatnia elhatározásában: A férfi mindenáron vissza akarja őt kapni! Amikor Regina és Vanda visszaérnek a hajóra, megdöbbenve kénytelenek tudomásul venni, hogy anyjuk vissza akar menni Egerbe. A két lány nem tudja meggyőzni Tündét, Vanda dühösen közli, hogy ő itt marad Budapesten. Ám mire Regina legközelebb beszél Vandával, már ő is megváltoztatta a döntését. Attól fél, hogy anyja újra a pohár után nyúl, ha egyedül megy vissza a szülővárosukba Misivel. Ezért Vanda mégis vele tart. Regina aggódik a testvéréért, reméli, hogy nem fogja feláldozni anyjukért a saját életét.

Barbi és Alexa már korán reggel újra összevesznek. Amikor Zalán is kiosztja őket a szalonban a tegnapi kerítésük miatt, mindketten be kell, hogy lássák, tegnap túllőttek a célon. Mivel a szalonba járó vendégek körében nagy kereslet van a férfiakra, Alexa és Barbi csak azért is rendezni akarnak egy szingliknek szóló börzét. Titokban megpróbálnak férfiakat keríteni, azonban nem járnak sikerrel. Pofátlanul bejelentik Zalánnak, arra gondoltak, hogy holnap rendeznének a szalonban egy rapid randit, végül sikerül is meggyőzniük főnöküket.

Anikó reggel érzelmileg összezavarodik Marci miatt, mert a fiú nem bírja tovább, hogy csak úgy dolgoznak egymás mellett. Anikó Zsófihoz menekül a kávézóba, ott irigykedve nézi, milyen jól kijön Zsófi Bálinttal. Zsófi el akarja egy kicsit terelni Anikó gondolatait, ezért elmegy vele vásárolni, ám mivel nem tudja abbahagyni, hogy folyton a boldogságáról beszéljen, Anikó begurul. Zsófi később aztán bocsánatot kér, engesztelésképpen el akar menni, bulizni Anikóval. De Anikó a discóban is úgy érzi, hogy a gyertyatartó szerepét játssza Zsófi és Bálint mellett. Dorinával vigasztalódik, tetszik neki, ahogy Dorina Kristófot kezeli, annak ellenére, hogy milyen nehéz kettőjük kapcsolata.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók