Műsorújság
RTL Most

Milla úgy dönt, visszaköltözik Dávidhoz

Dávid kénytelen felvállalni barátai előtt, hogy Milla és ő egy pár, Gábor pedig kiakad Franciskára.
Gábor még mindig meglehetősen feldúlt Franciska tegnapi féltékenységi műsora miatt, aztán még az anyja is ráveszi, hogy éppen ma látogasson el a cukrászdába, mert Gazsó beszélni akar vele. Ott Gábor szexen éri a boldog párt, ami veszekedéshez vezet Gábor és Franciska közt. Ezután, a mit sem sejtő Gazsó megkéri Gábort, hogy helyettesítse őt a cukrászdában, mivel vissza kell utaznia Erdélybe. Gábor nemet mond, azonban az anyja rögtön a családi becsülettel jön neki, így Gábor végül beleegyezik.
 

Dávid nem szabadul Millától, aki nem akarja őt elengedi egyedül a barátaival paintballozni, hanem ő is velük akar tartani, Dávid idegeit kikészíti titkos viszony, és hallani sem akar arról, hogy Millát magával vigye. Amikor Milla titokban követi Dávidot a paintball helyszínére ahol Dávid egy szép napot tervez eltölteni Kristóffal, Marcival és Paulával, a fiú nem bírja tovább, és nyilvánossá teszi a viszonyt. Milla iszonyúan örül Dávid bejelentésének. Kristóf és a többiek meglepődnek, de örülnek, hogy Dávidnak végre barátnője van, és este a klubban meg akarják ünnepelni, ahol Milla azzal áll elő, hogy akkor visszaköltözik Dávidhoz.
 

Habár Kareszék reggel még sikerrel blokkolják Balázst, aki bocsánatért könyörögni érkezik Sárihoz, később a fiú már akadálytalanul találkozhat a feleségével, és meggyőzi, hogy adjon neki egy utolsó utáni esélyt. Sári ezek után beköltözteti Balázst az albiba, teljesen kiakasztva Kareszéket. Balázs játssza a mintaapát, de Kareszéknek kimutatja a foga fehérjét. Miután Karesz és Milán hiába próbálják lebeszélni Sárit Balázsról, és elhatározzák, hogy bebizonyítják Sárinak: a férje egy utolsó szemét.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók