Műsorújság
RTL Most

Milla kiköltözik Dávid lakásából

Lali evőversenyt szervez a Burger Reaktorban, Sári pedig úgy érzi, mindenét elvesztette.
Miután Dávid számára kiderült az igazság, áll a bál az albérletben. A reggeli veszekedés után Milla úgy dönt, elköltözik, ami nagyon meglepi Dávidot. Dávid rájön arra, hogy ő is tehet arról, hogy sikerült a színjáték. Kibékül Kristóffal, aki elmondja a fiúnak, hogy Milla tényleg nagyon szereti. Dávid beszélni akar Millával, de Milla elutasítja, de este később Dávid nem bír uralkodni magán, és végül titkos viszonyba kezdenek Millával.
 

Félix reggel belemegy, hogy Lali és Gábor menjenek el bevásárolni a Burger Reaktor számára a piacra. Lali be akarja bizonyítani, hogy ő is el tud végezni egy ilyen fontos feladatot. A piacon Lali azt hiszi óriási üzletet csinált, amikor olcsóbban veszi meg a darált húst. Csak a Burger Reaktorban derül ki, hogy a hús alig tartható el egy napig, ezért volt olyan olcsó. Félix nagyon mérges, Lalinak pedig muszáj kitalálnia valamit, így evőversenyt szervez, amibe belerángatja Gábort is. A versenynek hatalmas sikere lesz, így Félix is elégedett.
 

Sári egy kifőzdés állásinterjúra készül. Miután nem kapja meg az állást, mert egyedülálló anya, Sári elszomorodik, se végzettsége, se munkája, se férje. Karesz elhívja este egy buliba a hajóra, ahol csak csajok lesznek, hátha Sári jobban fogja magát érezni. Sári Borival elmegy a buliba, ahol viszont csalódnia kell: a vele egyidős lányok problémái nagyon különböznek az övéitől és lenézik Sárit. Sárinak az az érzése, hogy az élete véget ért már ilyen fiatalon, és sosem lesz karrierje. Karesz felajánl egy állást Sárinak a lakóhajón, Sári viszont nem tudja, hogy elfogadja-e a sajnálatból felajánlott állást.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók