Műsorújság
RTL Most

Milla és Kristóf romantikus napot töltenek együtt

Sári visszaköltözik Kareszék albérletébe, Lali és Maja pedig keresztbetesznek Paulának.
Milla és Kristóf a többiek előtt flörtölnek reggeli közben. Dávid nevet rajtuk, de azért idegesíti ez a műsorszám, Karola pedig beszól, hogy senki nem hiszi el ezt a színjátékot. Amikor Milla ebédet visz a tetováló szalonba egy veszekedésbe csöppen Karola és Kristóf között: Kristófnak elege lesz, és dühösen elviharzik a szalonból. Milla Kristóf utána siet, és hogy felvidítsa, egy különleges programra viszi: egy lőtérre. Ott Kristóf és Milla nagyon jól érzik magukat, és Kristófnak sikerül kiadnia magából a feszültséget. Whiskyzéssel folytatják a napot, ahol egy őszinte beszélgetés során még közelebb kerülnek egymáshoz, és Dávid este köpni nyelni nem tud, amikor Kristófot és Millát egy látszólag intim pillanat közben találja.


Lali reggel összetűzésbe kerül Paulával, mert szerinte az új lakó Regina helyébe szándékozik lépni. Paula nem hagyja magát megfélemlíteni, és meghívja az egész társaságot ma estére, vacsorára, ő főz mindenkinek. Lalin kívül mindenki elfogadja a meghívást. Később Lali ellopja Paula telefonját, és a lány nevében ír egy SMS-t a többieknek, amiben lemondja a vacsorát – Lali a ma esti vacsora helyett bulit szervez a Burger Reaktorban – Paula nélkül. Maja segítségével sikerül Lali terve, a lakók felszabadultan buliznak, míg Paula magányosan gubbaszt az albérletben, és szomorúan felteszi magának a kérdést, vajon nem volt-e igaza Lalinak: úgy tűnik, ő nem tartozik közéjük.


Karesz és Milán Sári elköltözése miatt szenvednek, míg Sári Margó miatt teszi ugyanezt. Karesz és Milán mindenre képesek lennének, hogy visszahozzák a lakásba Sárit, de be kell látniuk, hogy ez csak úgy sikerülhet, ha tisztábbá varázsolják a lakást. Karesz és Milán még túlzásba is viszik a dolgot, de valóban sikerül makulátlanul kitakarítaniuk a lakást, és Joe segítségével odahívniuk Sárit. Karesz azonban kifecsegi Margónak a babakocsival történteket, és úgy tűnik, a fiúk fáradozása hiábavaló volt.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók