Műsorújság
RTL Most

Milla és Karola cicaharcba kezdenek

Miközben Karola és Milla között egyre feszültebb a hangulat, Drex durván beolvas Mirinek.
Gábor hátráltatja Bécyt Alexa megszerzésében, Bécy ezért újra felkeresi Tibort, hogy játssza el a lány zaklatóját. Tibor telefonhívása megijeszti Alexát, így nem megy el a Gáborral megbeszélt találkozóra. Mikor Gábor átmegy Bécyhez, megtudja, hogy a lányt valaki zaklatja. Gábor aggódik Alexáért, és hogy megmutassa Bécy nem tudja megvédeni a lányt, Gábor elkezd őrködni az ajtó előtt. Bécy forr a dühtől, ugyanis Gábor keresztülhúzta a számításait.


Dávid hatalmas rendetlenségre ébred, Kristóf és Karola nem akarnak segíteni neki. Mire Dávid kialussza magát, a lakás ragyog a tisztaságtól, Millának hála. Dávid nagyon hálás, de kételkedik benne, hogy Milla megváltozott és a házvezetőnő szerepet hátsó szándék nélkül vállalja. Amikor Karola hazaugrik a jegyzetfüzetért rajtakapja Millát, hogy Dávid pulóverével hentereg az ágyon. Viszont mielőtt Karola elmondaná Dávidnak a dolgot, Milla eljátssza, hogy Karola hazudik, és csak ki akarja túrni a lakásból. Dávid és Kristóf kérdőre vonják Karolát, akinek be kell látnia, hogy Millában kemény ellenfelére talált.


Reggel nagyon rossz a hangulat a lakóhajón, Karesz, Milán, Drex és Milán kölcsönösen kötekednek, sértegetik egymást. Később egy nagyobb gonddal kell szembenézniük: Kareszékat a főbérlő ki akarja tenni a lakásból. A két fiúnak nem sikerül lebeszélni erről a főbérlőt, és végül Miri – aki eredetileg azért ment el a lakásba, hogy röhögjön a fiúkon - erélyes hangot üt meg a főbérlővel, és eléri, hogy a fiúk maradhassanak.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók