Műsorújság
RTL Most

Milla bemutatja Dávidot szüleinek

Dávid találkozik Milla szüleivel, Barbi pedig egyre jobb embernek látja Mikit.
Reggel Mikinek nem sikerül kibékülnie Majával és újra összevesznek Joe-val. Miki továbbra sem mond le a bosszújáról, ezért elmegy Barbihoz bocsánatot kérni, de a lány továbbra is nagyon dühös rá. Ildikó, Barbi anyja végül meggyőzi a lányt arról, hogy mindenkinek jár egy második esély. Barbi ezután segít Mikinek, hogy kibéküljön Majával és teljesen elolvad, amikor Miki köszönetet mond neki ezért.
 

Reggel Dávid és Milla pásztoróráját Milla szülei zavarják meg. Milla ráveszi Dávidot, hogy töltsön velük egy napot, viszont el kell játszania, hogy ő és Milla együtt vannak, mint egy rendes pár. Dávid rájön, hogy Milla az anyjára, Eszterre ütött, és hogy a férjéből, Gézából papucsférjet csinált. Dávid fél attól, hogy belőle is egy Géza válik, ha még több időt tölt Millával. Kibukik belőle, hogy nincsenek is együtt. Dávid belátja, hogy semmi értelme sincs egy viszonynak Millával és úgy dönt, hogy szakít a lánnyal.
 

Karesz és Milán reggel elhatározzák, hogy be fogják bizonyítani Mirinek, hogy Adrián nem olyan jó ember, mint ahogy Miri hiszi. Amikor a fiúk végignézik, ahogy Adrián egy fiatal nőt és két gyereket üdvözöl, majd elmegy velük vásárolni, biztosak benne: Adrián kettős életet él és valójában családja van! Rögtön elmondják Mirinek a történteket, aki ettől eléggé elkenődik. Adrián már foglalt és csak játszik vele! Ám amikor a srácok kérdőre vonják Miri udvarlóját, kiderül, hogy a nő csak egy kolléganője volt az a gyermeksegély alapítványtól, ahol Adrián is dolgozik.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók