Műsorújság
RTL Most

Milla az egyetlen, aki támogatja Dávidot

Dávid munka és lakás nélkül marad, Bécy pedig úgy összeveszik a producerrel, hogy az felmondja a megállaposádukat.
Reggel Dávid bejelenti a lakótársainak, Zsófinak és Kristófnak, hogy nem megy Berlinbe, amit ők örömmel fogadnak. Azonban nem sokkal később megjelenik Dávid főbérlője és ragaszkodik a szerződésük azon rendelkezéséhez, ami szerint Dávid lemondott a felmondási időről. Ez alapján Dávid még ma költözzön ki. Így Dávidnak most se állása, se lakása és csalódott, mert a lakótársai semmiféle megértést nem mutatnak a helyzete iránt. Dávid az albérletbe menekül, azt remélve, hogy ott majd megértésre talál és be is cuccolha, de ott is mindenki magával van elfoglalva és nem érzik át Dávid szorult helyzetét. Nem sokkal később Dávid bemegy a klubba, hogy kibéküljön Bécyvel, de a beszélgetés veszekedéssé fajul. Végül Dávid az utcán találja magát, és Milla az egyetlen, aki mellette áll.
 

Amikor reggel Alexa megint a hangja és a dal miatt problémázik, Bécy úgy dönt, beszél a producerrel és meggyőzi, hogy írjon egy új dalt Alexának, ami jobban illik hozzá. Azonban a megbeszélés során Bécy összeveszik a producerrel, aki fel is mondja a megállapodásukat. Ez felér egy katasztrófával Bécy számára, mivel mindeközben Alexa mégis szeretné elénekelni a dalt.
 
Laliék albérletében reggel megjelenik három rajongó, aminek a többiek nem örülnek. Végül Lalit annyira idegesítik, hogy úgy dönt, lefizeti őket. Így ad nekik harmincezer forintot, remélve, hogy leszállnak róla. Amikor azonban este haza ér, rá kell döbbennie, hogy a sztár írók élete cseppet sem egyszerű, hiszen a lányok rózsapatronnal dobálják az albérlet ajtaját, sőt, megígérik, hogy Lali hallani fog még felőlük.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók