Műsorújság
RTL Most

Milánék megtudják, hogy Drex lefeküdt Sárival

Milán és Karesz megtudják Drex noteszéből, hogy legutoljára Sárival feküdt le, Ádám pedig megunja Emese gyerekes viselkedését.
Reggel Karesz és Milán mindenáron meg akarják tudni, hogy Drex kivel feküdt le tegnap. Ügyesen elterelik Drex figyelmét, bezárják őt a fürdőszobába és megtalálják a noteszét a szobában. Ekkor sokkot kapnak: Drex Sárit vitte ágyba. Karesz dühösen kéri számon Sáritól, tényleg lefeküdt-e Drexszel. Hatalmas veszekedés kezdődik, Karesz leissza magát a lakóhajón, és dühében nekiront Drexnek. Amikor este Sári szeretne kibékülni Karesszel, a fiú túlságosan is sértett és elküldi a lányt.
 

Ádám ideges, mert Emese megkéri, hogy vigye el egy sellőtanfolyamra, és ezért le kell mondania a Majával tervezett pásztoróráról. Miközben Ádám a tanfolyamon szenved, Timi felvilágosítja Maját, hogy Ádámnál ő mindig csak másodhegedűs maradhat. Maja úgy dönt, hogy függetleníti magát Ádámtól, és elmegy Timivel bevásárolni. Ádám lelécel a tanfolyamról, és szeretne kicsit elszórakozni Majával az albérletben, de csalódik, mert Maját nem találja ott. Amikor Emese még mindig fellelkesülve visszatér a tanfolyamról, Ádám közli vele, hogy az idegeire mennek a lány gyerekes dolgai.
 

Dávid hiába szakított Millával, reggel mégsem tud ellenállni neki. Amikor Bécy rajtakapja őket, nem érti, Dávid miért hagyja mindig, hogy Milla elcsábítsa. Dávid elismeri, hogy egyszerűen képtelen elszakadni Millától, ekkor Bécy azt tanácsolja neki, iratkozzon be egy önsegítő tanfolyamra. Dávid ezt meg is teszi, és amikor Milla a kurzuson is felbukkan, Dávid el tudja küldeni a lányt, és büszkén megy haza. De amikor Milla otthon megvárja, mert el akarja csábítani. Este a klubban mégis kénytelen bevallani magának, hogy egyáltalán nem akar megszabadulni Millától.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók