Műsorújság
RTL Most

Milán rájön, hogy Karesz az egyetlen igaz barátja

Karesz mindenáron meg akarta akadályozni, hogy Milán részt vegyen a csibe futamon. Végül Sárival és Lizával az utolsó pillanatban érkezett meg a találkozó helyre, és halálmegvető bátorsággal ugrott be Milán autójába....

Karesz reggel megpróbálta észhez téríteni Milánt, és arra kérte, hogy ne vegyen részt a csibe futamon. Milán nem foglalkozott Karesszal, és azzal, amit mond, csak Kevére figyelt, bosszúból pedig úgy döntött, a kukába hajtogatja Kareszt.
Keve és Milán ezután úgy döntöttek, ellopnak egy autót az utcáról, de Milánnak annyira nem tetszett az ötlet. Amikor megtalálták a megfelelő verdát, megvárták, amíg a sofőr kiszáll az autóból, és eltulajdonították azt. A kocsi tulajdonosa hiába rohant utánuk, szem elől tévesztette Milánékat.

 

 

 

Karesz eközben Sárival és Lizával azon tanakodott, hogy tudná leállítani Milánt. Megjelent a hajón Kevéék két kihívója, Liza pedig azt hazudta, hogy a srácok megijedtek, ezért nem lesznek ott a csibe futamon. Karesz eldöntötte, hogy azonnal a törökbálinti parkolóba megy, hogy megakadályozza ezt a hülyeséget.

 

 

 

Este Milán és Keve meg is jelentek a parkolóban, ellenfelük pedig felvázolta a szabályokat. Milán beült a volán mögé, Keve pedig arra biztatta, semmiképp ne húzza el a kormányt, bármi is történik, ugyanis nekik kell megnyerniük a futamot.
Karesz Sárival és Lizával az utolsó pillanatban megérkezett a parkolóba, és megpróbálták lebeszélni Milánt a futamról. Milán hajthatatlan volt, és mindenképp részt akart venni a csibe futamon. Ahogy Keve kiszállt a kocsiból, Karesz beült a helyére, azonban mielőtt elindulhattak volna, megjelentek a rendőrök. 

 

 

 

Liza és Sári kivételével mindenki elrohant, de Milánnak beszorult az öve, ezért képtelen volt kiszállni az autóból. A rendőrök felszólítására végül Milán nagynehezen kikászálódott a kocsiból, és bevitték az örsre. Sári, Liza és Karesz visszamentek a hajóra, és nem sokkal később megjelent Milán is. A srác annyira hálás volt Karesznek, hogy a kihallgatás után bocsánatot kért tőle azért, ahogy az elmúlt hetekben viselkedett, és békét kötött vele. 

 

 

Eközben Alexa és Bécy üzletet kötöttek, Paula pedig megvette a repülőjegyeket Balira.

Legnézettebb videók