Műsorújság
RTL Most

Milán előáll az igazsággal, de Bécy kineveti őt

Milán reggel elhatározta, hogy lebeszéli Kírát arról, hogy hozzámenjen Bécyhez...

Milánt nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy Kíra és Bécy hamarosan férj és feleség lesznek. Reggel elhatározta, hogy lebeszéli Kírát a házasságról, de Karesz hallani sem akart erről. Megpróbálta elmagyarázni a barátjának, hogy Kíra és ő nem illenek össze, de Milán kijátszotta barátját, és szó szerint Kírához rohant.

 

 

 

Milán a városba rohant, és rögtön letámadta Kírát. Mikor Béla is megjelent, Milán azt füllentette, hogy elromlott egy ajtó a hajón, és csak azért ment a városba. Mikor a srác visszaért a hajóra, Karesz rögtön felkérdezte, miért lépett le. Milán elmesélte, hogy Béla megint mindent elrontott, és képtelen volt beszámolni a Kírával töltött éjszakájukról. Karesz azt tanácsolta a barátjának, hogy vezessék le a feszkót, és igyanak párat.

Milán, Mesi, Karesz és Győző tüzet raktak a móló végén, és elégették Bécy portréját. A többiek folyamatosan arról papoltak Milánnak, hogy Kíra mennyire nem való hozzá, de ő hallani sem akart erről, és faképnél hagyta a barátait.

 

 

 

Elment a klubba, és Bécynek kerek perec elmondta, hogy lefeküdt Kírával. Mikor Béla ezt meghallotta, hangos röhögésbe kezdett, és egy szavát sem hitte el. Pár perccel később Kíra is megjelent, és amikor Bécy elmondta neki, hogy Milán azt állítja, lefeküdtek, ő is hangos nevetésbe kezdett.

 

 

Mikor Milán hazament, elmesélte Karesznak és Mesinek, hogy Kíra letagadta őt, Bécy pedig egy percig sem vette komolyan. Kíra felbukkant a lakóhajón, és bejelentette, hogy Bécyhez költözik.

 

 

Eközben Gábor és Zoé kibékültek, Paula és Tamás pedig bosszút álltak Lalin.

Legnézettebb videók