Műsorújság
RTL Most

Miki megcsókolja Barbit

Miközben Miki megcsókolja Barbit, Milán felveszi Sárit dolgozni a hajóra.
Karesz igyekszik rávenni kollégáit, hogy vegyék fel Sárit a bárba, mert megérdemli. Milán azonban szkeptikus: nincs pénzük újabb alkalmazottra. Ám Karesz addig erősködik, amíg a barátja belemegy, hogy legalább egy esélyt adjanak a lánynak. Milán nagyon kemény próbát talál ki, de Sári állja a sarat. Szemtelen stílusával a lány ráadásul jelentősen megnöveli a bevételt is, így végül Milán belemegy, hogy Sári a hajón dolgozhasson.
 

Miki reggel úgy dönt, nem vár tovább: még aznap ágyba viszi Barbit, hogy végre lezárhassa a Joe elleni bosszúját. Kénytelen, mert egyrészt már képtelen sokáig elviselni Barbi társaságát, másrészt Timi is egyre mérgesebb az intrikák miatt. Miki ezért a parkba hívja Barbit, ahol megtanítja amerikai focizni. Jól telik a nap, sokat szórakoznak, de amikor Miki a küzdelem hevében megcsókolja Barbit, az visszariad a folytatástól: lehet, hogy mégiscsak Joe-nak volt igaza?
 

A nem túl szép szakítás után Marci meg akarja magát lepni valamivel. Úgy dönt, vesz végre magának egy új kocsit. Paula elkíséri az autókereskedőhöz, és próbálja rávenni a fiút, hogy egy kis, kényelmes, városi autót vegyen, de Marci első látásra beleszeret egy dögös autóba. Minden észérv ellenére meg is veszi a kocsit, aztán rögtön el is hívja barátait egy próbaútra. Amikor Evelinhez is eljut a hír, a lány ledöbben Marci érzéketlenségén.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók