Műsorújság
RTL Most

Miki elárulja Joe-nak, hogy Barbi számára csak egy eszköz

Miközben Joe próbálja felnyitni Barbi szemét, Lali és Gábor csajozásba kezdenek.
A srácok reggel csalódottan megállapítják, hogy rossz jelmezeket kaptak az esti „Péntek 13” bulihoz. Drexnek támad egy ötlete, hogyan lehetne mégis felhasználni a jelmezeket. Sárit közben meglátogatja az anyja és közli vele, hogy hétfőn együtt visszarepülnek Madridba, mert úgy gondolja, hogy Sári Budapesten nem boldogul egyedül Zsófival. Sári kijelenti, hogy nem megy, és kidobja anyját. Milán és Drex felkeresik Drex régi egyéjszakás kalandját. A lány és lakótársai azt hazudják, hajlandóak felvenni a szexi boszorkány jelmezt, de végül átverik a fiúkat. Karesz közben magával viszi Sárit a lakóhajóra.  Amikor este segít Karesznak a lakóhajón kiszolgálni a vendégeket, gyorsan megfeledkezik a gondjairól és még egy állást is szerez magának.


Maja még mindig nagyon szenved az apja és Joe közti balhé miatt. Maja ráveszi Joe-t, hogy még egyszer próbáljon meg beszélni Mikivel. Barbi közben Ildikóval meglepi Mikit a lakásán egy reggelivel, amit Miki csak azért fogad el, hogy közelebb tudjon kerülni Barbihoz. Joe meglátja őket együtt és kiosztja Mikit. Miki elmondja Joe-nak, hogy Barbi csupán egy eszköz a bosszú tervében ellene.


Lali reggel meg van győződve arról, hogy amíg mindenki más szerencsétlen, neki mázlija van péntek 13-án. Később a büfés kocsinál Lali meglát egy legénybúcsút és kitalálja a tökéletes csajozós tervet. Gáborral elmennek egy bárba legénybúcsús srácok pólójában. Lalinak azonban így sincs sikere. Már fel akarja adni, amikor Gábornak sikerül felszednie két csajt. De a fiúknak ugyanaz a lány tetszik. Lali egy gonosz trükkel megszerzi magának a lányt.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók