Műsorújság
RTL Most

Mesi Lilinek: „Karesznak joga van tudni, hogy ez az Ő gyereke!”

Mesi nem tudott tovább falazni Lilinek. Karola mindenáron beszélni akart Krisztiánnal. Lali izgatott volt a közelgő koncertje miatt.

Lili nagyon felszabadult volt, amiért Dani vállalja vele a babát, amikor azonban Karesz is megtudta a hírt, és boldog volt tőle Lilinek bűntudata lett. Mesi azonban képtelen volt tovább asszisztálni a hazugsághoz Karesznél, amitől Lili pánikba esett, és végül egy érzelmi kitöréssel sikerült leállítania Mesit. Eközben Danit kétségek gyötörték, hogy felnőtt-e már az apasághoz.

Karola egészen egy bokszteremig követte Krisztiánt, hogy beszélhessen vele. Tévedésből azonban dulakodásra került sor, és Karola könnyebb sérülést szenvedett, amitől Krisztián megtört. Bevallotta, hogy Karola olyan neki, mintha a családja lenne, és nem akarja, hogy elmenjen. Karola nagyon megkönnyebbült, hogy Krisztián végül kibékült vele.

Lali reggel iszonyú lelkes volt: ma lesz a koncertje! A bulira azonban nem került sor, mert Georg kibukott: ő kifejezetten megtiltotta Lalinak, hogy koncertet szervezzen a klubba. Georg megszüntette az együttműködését Lalival, és Timit is nagyon letolta. Lali elindult megvigasztalni Timit, akinek azonban kutya baja sem volt, nem érdekelte a koncert. Lali teljesen maga alá került.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók