Műsorújság
RTL Most

Margó Spanyolországba akarja vinni Zsófit

Amíg Margó megpróbálja elrabolni unokáját, addig Bori és Evelin újabb bosszút áll Marcin.
Sári reggel megtudja, hogy Zsófi Margónál töltötte az éjszakát. Amikor Joe csodálkozik, hogy Margó még nem jelentkezett Sárinál, a lány pedig nem éri el az anyját, akkor Sárinak rossz érzése támad. Joe és Sári aztán a Margó lakásában kapnak a főbérlőn keresztül egy búcsúlevelet Margótól, aki Spanyolországba akar menni Zsófival. Sári, Joe, Milán és Karesz rémülten azonnal elindulnak a reptérre, ahol szerencsére ráakadnak Margóra és Zsófira.
 

Amikor Bécy reggel ágyba vitt reggelivel lepi meg Alexát, és közli, hogy szerinte készen állnak megtenni a következő lépést, Alexa félreérti őt. Alexa azt hiszi, hogy Bécy meg akarja kérni a kezét, és kétségbeesik. Barbinál sírja ki magát, elvégre nem mehet hozzá Bécyhez ilyen rövid idő után. Amikor Barbi elcipeli őt egy menyasszonyi ruhaboltba, és ott felpróbáltat egy ruhát Alexával, Alexa pánikrohamot kap és lelép. Este aztán Alexa kínosan érzi magát, amikor mindenre fény derül: Bécy pusztán azt akarta megkérdezni tőle, hogy Alexa beköltözik-e az ő szobájába.
 

Bori reggel felajánlja a segítségét Evelinnek egy újabb, Marci elleni bosszúakcióban. Bori azt javasolja, hogy adjanak fel egy társkereső hirdetést Marci nevében. Így is tesznek. Amikor Evelin és Bori kicsit később megtudják a tetováló szalonban, hogy Marci folyamatosan szexuális jellegű telefonhívásokat kap, alig térnek magukhoz a röhögéstől, és Marci számára világossá válik, hogy Evelin áll a hirdetés mögött. Dühösen letámadja a lányt, akinek nem sokkal később lelkiismeret furdalása lesz. Amikor bocsánatot akar kérni Marcitól, és meglátja, ahogy Marci egy másik lánnyal csókolózik, Evelin ismét kiborul, és megkarcolja Marci autóját.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók