Műsorújság
RTL Most

Marcit részegen késelték meg

Joe reménykedni kezdett abban, hogy lehet esélye Gingernél. Orsi és Bence újra találkoztak. Dalma és Laura között újabb konfliktus alakult ki.

Marci örül, mert hosszú idő után reggel végre újra úgy érzi magát a bátyjával, hogy minden olyan, mint régen, de beárnyékolja a kapcsolatot a legutóbbi sms, amit Orsi küldött Bencének. Közben Orsi kénytelen találkozni Bencével, mert a suli újra elkezdődött, és pár cucca nála maradt. Bence és Orsi megszeppenve kerülnek közelebb egymáshoz, majd rájönnek, hogy nem bírják egymás nélkül és újra összejönnek. Orsi viszont csak úgy akarja folytatni, ha elmondanak mindent Marcinak.
 


Joe szilárdan elhatározza, hogy közelebbről is megismerkedik Gingerrel, a táncosnővel. Úgy véli, jó úton is halad, amikor azzal az ígérettel, hogy ingyen átvizsgálja a lány kocsiját, eléri, hogy Ginger az ő műhelyében javíttassa meg az autóját. Ám Joe csalódására a lány maga helyett a munkahelyén dolgozó motorosokat küldi el a kocsiért. Bár Gábor ismételten felhívja a barátja figyelmét arra, hogy a nő csak játszadozik vele, Joe nem adja fel.
 


Dalma reggel már alig várja az előtte álló gokartozást, amire az egyik ügyfél hívta meg. Mikor azonban Evelin nem ér rá, és a csalódott Laura éppen lemondaná a már befizetett wellnessezést, Dalma a lány kedvéért módosítja terveit. Amikor azonban wellnessezés közben unalomból hülyén viselkedik, a két lány egymásnak ugrik. Laura kijelenti, hogy nem szorul Dalma együttérzésére, és Dalma hiába próbálja lebeszélni róla, a konok Laura este egyedül indul bulizni.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók