Műsorújság
RTL Most

Marci elárulja Evelint

Marci, miután Dávidtól megtudja, hogy Bécy és Evelin között feszült a viszony, úgy dönt, meglátogatja a lányt. Marci türelemmel és megértéssel fordul Evelin felé, amikor azonban Marci megtalál a lánynál egy olyan irományt, amellyel koholt vádak alapján tönkre akarja tenni Bécy hírnevét.

Marci, miután Dávidtól megtudja, hogy Bécy és Evelin között feszült a viszony, úgy dönt, meglátogatja a lányt. Marci türelemmel és megértéssel fordul Evelin felé, amikor azonban Marci megtalál a lánynál egy olyan irományt, amellyel koholt vádak alapján tönkre akarja tenni Bécy hírnevét, Marci úgy véli, hogy Evelin érdekében cselekednie kell. Feltárja Bécy előtt a lány terveit, amiből hatalmas botrány kerekedik.

Amikor Miri és Drex reggel arról beszélgetnek, hogy itt az ideje az első intim együttlétnek, Karesz azonnal közbelép. Minden erővel meg akarja akadályozni az eseményt. Azt eszelte ki, hogy távol minden lakott helytől kirakja az autóból. Milán azonban hátba támadja Kareszt és végül Kareszt hagyják ott a pusztaságban. Karesz nem adja fel, nekivág a hazafelé vezető hosszú útnak, de Drex időközben a fiatalok lakásában romantikusan berendezi a szobát. Amikor Miri megérkezik a munkából, nem győzi csodálni. Már majdnem szeretkezésre kerül a sor, amikor Karesznek az utolsó pillanatban mégiscsak sikerül meghiúsítania a szép pillanatokat.

Barbi reggel vitába keveredik Erik szüleivel anélkül, hogy tudná róluk, hogy kicsodák valójában. Amikor Erik felvilágosítja, hogy kik ezek az emberek, Barbi vigasztalhatatlan. Ugyanakkor azt kell tapasztalnia, hogy a szülők Adélnak köszönhetően, előítéletesek vele szemben. Barbi mindent bedob, hogy Erik szüleinek megfeleljen, de teljes elutasításban van része. Úgy gondolja, hogy ez már rosszabbul nem is alakulhat, de téved, Ildikó ugyanis meghívja a társaságot ebédre, ami csúfosan végződik.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók