KERESÉS search-close

Marci Bencének: „Szakítasz Orsival, vagy leugrom a tetőről…”

szerző:
2018.08.07. 21:30

Bence és Orsi Marci után kutattak. Lali Bécy-től kért munkát. Dani és Lili útjai újra és újra keresztezték egymást.

Bence és Orsi egész éjjel Marcit keresték, sajnos sikertelenül. A fiú hosszabb kutatás után sem kerül elő, de aztán Bence kap tőle egy SMS-t, amiben arra kéri őt a testvére, hogy egyedül jelenjen meg a megadott helyen. Bence páni félelemmel rohan oda Orsival, mert attól tartanak, hogy Marci kárt akar tenni magában. Egy emeletes ház tetején drámai jelenet zajlik le a két testvér között.
 


Reggel Lali, akinek már nagyon elege van a szórólapozásból, elhatározza, hogy munkát fog kérni Bécy-től. Bécy először elutasító, de végül alkalmazza Lalit sofőrnek és mindenesnek. Elmagyarázza neki, hogy egy romantikus szakítós randit akar rendezni Gyöngyi számára. Lali egy elegáns autóval be is állít a mit sem sejtő Gyöngyihez, hogy elvigye a randevú helyszínére. Útközben azonban egy kisebb balesetet szenvednek.
 


Dani reggel kocogás, később pedig shoppingolás közben is belebotlik Lilibe, ám a fiú azt gondolja, hogy Lili követi őt. A sportboltban egy szerencsétlen véletlen következtében Danit tolvajnak nézik, és végül Lili tudja csak kimenteni őt a helyzetből, amivel újabb lehetetlen szituációba kerülnek. Lili ugyanis azt hazudja, hogy megindultak a szülési fájdalmai. Két nagyon segítőkész rendőrrel hozza őket össze a sors, akik még a kórházba is el akarják őket szállítani, és végül alig tudnak tőlük megszabadulni.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való