KERESÉS search-close

Marci a kocsmába akar költözni Teóhoz

szerző:
2018.08.02. 21:30

Bence félteni kezdte Marcit. Anna aggódott, hogy Sanya újra erőszakos lesz. Dani idézést kapott az iskolától.

Amikor Marci bejelenti, hogy Teóhoz akar költözni a kocsmába, Bence pánikba esik és attól tart, hogy mi lesz, ha Teó lehúzza magával Marcit is. Bence teljesen kiborul ettől a helyzettől – különösen akkor, amikor megtudja, hogy időközben Marci ellopta Teó számára Tamás jegygyűrűjét és kezdőtőkeként akarja használni egy pókeres körben. Eközben ráadásul Bence Orsival is összekap, a lány pedig majdnem kitálal Marcinak kettejük kapcsolatáról.
 


Anna aggódik, mert Sanyának lassan az idegeire mennek a hostelben töltött szürke hétköznapok és az elhúzódó lakáskeresés. Lilihez menekül, mert Sanya egy korábbi kifakadása után attól tart, hogy a fiú megint úgy fog viselkedni, mint régen.
 


Dani reggel kap egy levelet, amelyben egy idézés van az iskolai fegyelmi tárgyalásra: Egy tanítványával való szexuális visszaéléssel vádolják, és ha Xénia továbbra is ragaszkodik a saját verziójához az éjszakával kapcsolatban, és igaznak bizonyul a vád, a bíróságon is feljelentik. Roland azt tanácsolja Daninak, hogy egyszerűen feküdjön le megint Xéniával, hogy a lányt jobb belátásra térítse, de Dani számára ez szóba sem jöhet. Mikor aztán mégis megpróbálkozik ezzel a taktikával, Nia kidobja őt, este pedig még a diákjai is belekötnek Daniba az eset miatt.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való