Műsorújság
RTL Most

Maja visszatérésének senki sem örült

Marci izgatottan várta szerelmét a pályaudvaron, de Tamara helyett Maja érkezett a fővárosba. A lány visszatérését senki sem fogadta kitörő örömmel, sőt, Barbi egyenesen nekiesett a lánynak. 
Miközben Marci Barbival veszekedett a fürdőszoba használati jogán, sms-t kapott egy ismeretlen számról, aki név nélkül ennyit írt csupán: „Művészkém, kijössz értem a pályaudvarra?” Marci rögtön arra gondolt, hogy Tamara gondolta meg magát és jött vissza hozzá. Marci összekapta magát, és útközben Gábort kitéve, a pályaudvarra sietett.Marci persze simán lekéste a vonat érkezését, és csak remélni tudta, hogy Tamara nem unta meg a várakozást és lépett le. Míg Marci a késésén görcsölt a peronon, egy női kézpár takarta el Marci szemét. Tamara? Hát nem. Maja.
Ha kíváncsi vagy a jelenetre, kattints a GIF-re!

Maja éppen Bora Boráról érkezett, ahol a barátnőjével buliztak. Marci nem különösebben örült Majának, a csalódottságát pedig egy percig sem leplezte. Marci felvitte Maját az albérletbe, ahol a lány kissé kellemetlenül érezte magát, hiszen nem tudta, hogy milyen fogadtatás vár majd rá azután, hogy a közös kasszából korábban lenyúlt némi készpénzt.

Maja nehezen, de elindult, és amikor belépett a lounge-ba, a levegővel együtt Joe mosolya is megfagyott. Senki sem értette, mit is keres a lány ott. Maja elmesélte, hogy ezidáig Bora Borán süttette a hasát és bulizott, Joe pedig egy kicsikét bepöccent, hiszen Maja távozása nem volt túlságosan gerinces.Maja arcán kiült a bűnbánat, de mivel szüksége volt valamilyen szállásra, megkérdezte, hogy pár napig maradhat-e az albérletben, amíg talál egy új lakást. Barbi felháborodottan elutasította és szemmel láthatóan Joe-nak sem tetszett az ötlet. Nagyon úgy tűnt, hogy egyedül Marci bocsátott meg a lánynak. Joe végül beadta a derekát, pár nap erejéig megengedte Majának, hogy a régi szobájában lakhasson.

A lány az újrakezdés reményében pezsgővel és sushi-val kedveskedett a többieknek, Barbi viszont egyáltalán nem volt oda Maja kedvességéért. Joe eközben az önéletrajzát szerkesztgette, amit Maja nem értett, hiszen eddig abban a tudatban volt, hogy a boxklub jól jövedelmez Joe-nak. Végül a lány is megtudta: Miki szétverette a klubbot, Joe pedig munka nélkül maradt. Barbi természetesen nem hitte el Majának, hogy nem tudott az esetről, majd csúnyán sértegetni kezdte a lányt. A heves veszkedést Joe rekesztette be, természetesen Barbi mellett kiállva és Maját kioktatva.

Joe kíváncsiskodni kezdett Bora Boráról. Maja elmondta, hogy honnan származott a pénz, amiből megtehette mindezt, és végül azt is kibökte, hogy nem sok maradt ám abból a három millió forintból. Joe kioktatta Maját a felelőtlenségéről, amire a lány  rátetézett: megkérdezte, hogy hosszabb távon maradhat-e az albérletben. Joe nem válaszolt. 

A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston!

Legnézettebb videók