Műsorújság
RTL Most

Maja: "Vége ennek a szörnyű időszaknak..."

Maja nagyon csalódott volt, amikor Nóra egy újabb fenyegetés után úgy döntött, mégsem tesz feljelentést volt barátja ellen...

Maja, és Nóra együtt indultak a rendőrségre, hogy feljelentsék Zsoltot, de a férfi megint útjukat állta, és megrángatta Nórát. Maja hiába próbálta megvédeni Nórát, Zsolt folytatta a fenyegetést, a lány pedig annyira megijedt volt barátjától, hogy visszatáncolt a feljelentéstől.

 

 

 

Maja nem ijedt meg támadójától, és folytatta útját a rendőrség felé. Az egyik sarkon Zsolt újra megfenyegette Maját, és azt követelte tőle, hogy vonja vissza a feljelentést, aztán faképnél hagyta a lányt.

Mikor Maja hazaért, teljes sokkban volt, és pityeregve mondta el a többieknek, hogy Zsolt újra megtalálta őt, és nem jutott el a rendőrségre.Kristóf nagyon kiakadt, és a kezébe akarta venni az ügyet, ugyanis rohadtul unta már, hogy ez a senki bármit megtehet a szerelmével. Maja szó nélkül lelépett a lakásból, Evelinéket pedig bezárta, hogy ne tudjanak utána menni.

 

 

 

A lány Zsolt lakására sietett, és egy vascsővel esett neki támadójának. Szétverte a férfi lakását, de mielőtt őt is megütötte volna, Kristóf betoppant és leállította Maját.

 

 

Este amikor hazaértek, Nóra a lakásban várta őket, és bocsánatot kért Majától, amiért nem ment el vele a rendőrségre. Maja aztán meggyőzte Nórát, hogy ne féljen Zsolttól, és menjenek el együtt a rendőrségre, és Kristóffal együtt indultak el a kapitányságra.

Az utcán Majáék látták, ahogy elviszik Zsoltot a rendőrök. Majáék nagyon megnyugodtak, és konstatálták, hogy vége ennek a rémes időszaknak.

 

 

 

Eközben Barbi és Alexa részt vettek egy twerk órán, Milán pedig lefújta a tervezett bosszút.

Legnézettebb videók