Műsorújság
RTL Most

Maja újra megpróbálja kibékíteni Joet és Mikit

Gazsón és Franciskán kívül Sári férje, Balázs is visszatér Budapestre.
Gábort reggel meglepő módon felhívja az anyja, és magához rendeli. A látogatás során Marika közli, hogy Gazsó és Franciska visszatérnek, Gazsó már itt is van, és Gábor most jóváteheti a hibáját, amit annak idején Franciskával és Gazsóval szemben elkövetett: ők mostantól egy család, Gábor támogassa Gazsót. Marika Gazsót állítja Gábor elé példaképnek, aki egy cukrászdát akar nyitni Budapesten, és gyerekvállalásra készül. Marika rágni kezdi Gábor fülét, hogy ajándékozza már meg végre őt unokákkal, sőt még egy randit is leszervez neki Gazsó cukrászdájába, amitől Gábor majdnem infarktust kap. Amikor még Gazsó is elkezdi Gábor orra alá dörgölni, hogy semmi sem vitte, a helyzet kiéleződik, és egy hatalmas veszekedésbe torkollik Gazsó és Gábor között.


Maja reggel még egyszer megpróbálja rávenni Joe-t, hogy beszéljen Mikivel, de Joe-nál süket fülekre talál. Maja sietve Timi segítségével kiterveli, hogyan békíthetné ki egymással Joe-t és Mikit. Mikor nem sokkal később a lányok egy ürüggyel elhívják a két férfit ugyanarra a helyre, és emlékeztetik őket arra a 20 évvel ezelőtti pillanatra, amikor megismerték egymást, rövid ideig úgy is néz ki, hogy sikerülhet a tervük. A hangulat azonban gyorsan elromlik, amikor Miki ismét Joe orra alá dörgöli, hogy bosszút akar állni rajta, amiben Barbi akaratlanul is a segítségére lesz. Maja képtelen elhinni, hogy apja Barbit akarja felhasználni a gonosz tervéhez. Reggel Karesznek még mindig magas a vérnyomása Sári egy éjszakás kalandja miatt Drexszel.


Sárinak orvoshoz kell mennie, Karesz morcosan megtagadja tőle a segítséget, ám nem sokkal később, amikor látja, milyen nehezen megy a gyerekről való gondoskodás Milánnak, meggondolja magát. Mikor Sári visszatér, meghatódva látja Zsófit Karesz karjában. Sári és Karesz között érzelmes beszélgetésre kerül sor, ekkor azonban váratlanul betoppan egy csokor rózsával Balázs, Sári férje, aki ki akar békülni Sárival és újra akarja egyesíteni a családját. Sári furcsálja a látogatást, Balázs azonban meg akarja ismerni Sári életét, ezért elmegy vele a lakóhajóra is, ahol Miri véletlenül elszólja magát, Balázs számára kiderül, hogy Sári előző nap lefeküdt Drexszel.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók