KERESÉS search-close

Maja már sosem lesz olyan, mint rég?

szerző:
2017.03.10. 20:50

Éppen egy reggeli numerát bonyolított Kristóf, amikor rendőrök jelentek meg: és közölték, hogy megtalálták Maját Szombathelyen, és most egy budapesti kórházban van...

 

Maja már sosem lesz olyan, mint rég?

Kristóf reggel újabb csajt vitt a lakásba, és már épp a lényegnél tartottak volna, amikor a lány elkezdte nézegetni Kristóf rajzait. Észrevette, hogy Kristóf lerajzolta Maját is, és azt remélte, hogy idővel róla is készül majd egy ilyen rajz...

 

Maja már sosem lesz olyan, mint rég?
 


Váratlanul rendőrök jelentek meg az ajtóban, és közölték, hogy megtalálták Maját Szombathelyen, és épp egy budapesti kórházban van. Kristóf már nagyon izgatott volt, hogy újra láthatja szerelmét, akiről azt hitte, hogy halott.

Maja tele volt sérülésekkel, és nagyon gyengének tűnt. Kristóf elmondta neki, hogy már mindenhol kereste, és azt hitte, sosem látja újra, de most nagyon boldog, hogy élve látja viszont. Maja nem szólt egy szót sem, Kristófot pedig nagyon megrémisztette a viselkedése.

 

Maja már sosem lesz olyan, mint rég?
 


Kristóf elárulta Maja dokijának, hogy egy szót sem sikerült beszélniük. A doktor úr elmondta, hogy úgy tűnik,Maját több hétig bezárva tartották, és bántották is. A pszichiáter elmagyarázta Kristófnak, hogy Maja talán sosem lesz már a régi, hiszen nagyon mély lelki sebeket ejtettek rajta az elmúlt hetek. 


Kristóf elhatározta, hogy egész este Maja mellett lesz, hogyha egyszer felébred, azt lássa, hogy ő támogatja, és mindenben számíthat rá. Betette halkan a közös számukat, hátha attól Maja majd jobban érzi magát, de a lány képtelen volt beszélni arról, mit érez.

 

 


A kórházban megjelentek a rendőrök, és elújságolták Kristófnak, hogy megtalálták a tettest, aki nem más, mint Zsolt. A zsaruk megnyugtatták Krisit, hogy ezúttal biztosan nem fogja megúszni a börtönt. 

 

Eközben Barbi és Joe eldöntötték, hogy örökbefogadják Ramóna gyermekét, Evelin pedig rátapintott Gréti gyenge pontjára.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való