Műsorújság
RTL Most

Maja féltékeny Emesére

Amíg Barbi és Viola egymásnak feszülnek a box klubban, Bécy megcsókolja Alexát.
Barbi sajnáltatja magát a tegnapi katasztrofális randija miatt. Mivel a többi lakótárs nem tudja, vagy nem akarja őt felvidítani, Joe készségesen felajánlkozik, mégpedig úgy, hogy elviszi Barbit bokszolni. A boksz klubban aztán egy percig közel kerülnek egymáshoz, azonban Viola megzavarja a pillanatot. Barbi és Viola már első ránézésre nem bírják egymást, és összetűzésbe keverednek, amikor Barbi úgy érzi, Viola provokálja őt. Joe-nak sikerül megakadályoznia, hogy elharapóddzon a vita, Barbi pedig este egy steak-kel köszöni meg neki a sikeres jókedvre derítést.
 

Maja úgy érzi, hogy Emese háttérbe szorítja őt az albérletben. Amikor ráadásul Emese felajánlja, hogy szívesen osztogat szórólapot a motoros kocsmának, Maja eltervezi, hogy csapdába csalja Emesét, és megmutatja neki, hol a helye. A szórólapozáshoz egy ciki csirkejelmezbe öltözteti Emesét, miközben ő és Timi a szexi ruháikban az ujjaik köré csavarják a járókelőket. Emese ennek ellenére megmutatja, hogy van benne harci szellem, és sikerül elcsábítania az esti pulton táncolós partyra egy csomó srácot. 
 

Amikor Alexa reggel hálásan Bécy nyakába ugrik a rajongói levéllel, Bécy már a célegyenesben érzi magát, és azt hiszi, hogy ma végre célba ér Alexánál. Azonban hiába akarja Alexával tölteni a napot, Alexa elmegy dolgozni. Bécy ennek ellenére kitesz magáért, és lefizeti Szandrát, aki erre szabadnapot ad Alexának. Bécy azt hazudja neki, hogy Alexának ma este fontos interjúja lesz. Egy bevásárlókörút után Bécy Szúnyog segítségével gondoskodik a loft lakásban a romantikus hangulatról, és váratlanul azt állítja, hogy a riporter „sajnos” lemondta. Amikor Alexa ennek ellenére kész Bécyvel tölteni az estét, Bécy megpróbálja megcsókolni őt.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók