Műsorújság
RTL Most

Lilit utolérték a hazugságai

Roland kiengesztelte Annát. Orsi és Marci újra együtt töltötték a napot. Lili hirtelen felbukkanó nagymamája szorult helyzetbe hozta a lányt.

Lili teljesen ledöbbent, amikor a nagymamája, Júlia néni hirtelen megjelent a Bécy házban, mert tudomást szerzett a terhességről. Lili nagy fáradtsággal meg tudta akadályozni, hogy Dani találkozzon a nagymamájával – ugyanis ő azt hiszi, hogy Júlia néni halott. Lili régen ezt a hazugságot adta be Daninak, hogy így láncolja őt magához és a hazugságát soha nem leplezte le. Ám amikor Lili már azt gondolta, hogy épp bőrrel megúszta a dolgot, Dani és Júlia néni mégis találkoznak és kiderült a hazugság. Dani dühösen reagált és mérgesen elhagyta a lakást, Lili biztos volt benne, hogy a fiú szakítani fog vele. Ám amikor Dani visszajött, megbocsájtott Lilinek és megígértette a lánnyal, hogy a jövőben mindig őszinte lesz vele.

Roland egy hatalmas meglepetéssel akart bocsánatot kérni Annától azért, mert kinevette a lány érettségi bálról szőtt álmát. Szerzett egy ruhát estére és egy csak neki szóló érettségi bált szervezett. A bál közben a teljesen megbabonázott Roland megcsókolta Annát. A fiú teljesen bepánikolt, majd Anna kijózanodva elmenekült, miközben Roland győzködte magát, hogy ez csak egy félreértés volt és maga sem érti, hogy mégis hogyan jutott eszébe megcsókolni Annát.

Amikor Orsi meglátta, hogy Bence Zitával csókolózik döntött: Marcival kell foglalkoznia. Egy mozgalmas menekülés után egy meghitt pillanat alakult ki közöttük, és végül megcsókolták egymást. Ők ketten ismét együtt voltak és Orsi este még arra is készen állt, hogy életében először lefeküdjön Marcival. Ám Marci visszautasította, mivel nem akarta, hogy Orsi elkapkodja a dolgot.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók