Műsorújság
RTL Most

Lili összeomlott: nem áll még készen az anyaságra?

Lili kipróbálta magát anyuka szerepben. Tamara és Teó bárszemlére mentek. Joe kibékült barátaival.

Joe reggel rosszul érezte magát, mivel sajnálta, hogy tegnap nem tartott a barátaival. Úgy döntött, hogy egy nappal tovább marad és kibékül az albérleti családjával. A többiek azonban még túlságosan is meg voltak bántva ahhoz, hogy hajlandóak legyenek kibékülni. Reginának végül sikerült kibékítenie a csapatot, Joe pedig nehéz szívvel búcsúzott el barátaitól.

Tamara nagyon ideges volt, amikor Teó meg akart nézni vele egy bárt. Szofi kételkedése ellenére belement a dologba és hitt abban, hogy Teóval közösen felépíthet valamit. A bár megtekintése során Tamara hagyta, hogy Teó lelkesedése rá is átragadjon, azonban amikor ünnepelni akartak, Tamara egy kifogással kimentette magát Teónál, hogy még egyszer elmenjen Joe-hoz.

Lili igent mondott a keresztanyjának arra, hogy aznap az egyik barátnője babájára vigyázzon. Remélte, hogy ezt Danival együtt teheti meg, de a fiú kihúzta magát a dologból, miközben Lili egyre jobban kétségbeesett, és végül feladta a baba gondozását. Lili meglepetésére Dani ezután átvette a gyereket, és szuperül megoldotta a dolgot. A leendő anyuka teljesen összeomlott, hogy nem lesz képes gondoskodni gyermekéről, de Dani megnyugtatta, hogy együtt mindent megoldanak majd.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók