Műsorújság
RTL Most

Lili Karesznak: „Danival egy család voltunk. Veled nem…”

Karesz eltiltotta Lilit a munkától. Tamara és Joe elhatározták, hogy titokban tartják szerelmüket. Szofira és Tamásra rájárt a rúd.

Reggel az esküvői helyszínén megjelennek a rendőrök, mert ismételt házkutatást akarnak végezni. Szofi és Tamás nagyon ki vannak akadva a fejlemények miatt, Bécy pedig továbbra is Teót vádolja, akinek viszont Karola alibit biztosít: elmondja, hogy a szobájában aludt, noha maga Karola sem emlékszik pontosan a tegnapi történésekre. Teó viselkedése ugyanakkor mélységesen felháborítja Tamást és Szofit, ezért a lány megszakítja kapcsolatát a testvérével. A hazaúton aztán az ifjú pár Tamás javaslatára rövidít egy alacsonyabb rendű úton, és durrdefektet kapnak a semmi közepén.
 


Lilit frusztrálja, hogy már semelyik ruhája sem megy rá. Amikor Karesz pénzt akar adni neki, büszkén elutasítja a fiút, majd munkát keres magának, annak ellenére, hogy ezt Karesz a gyerek miatti aggodalomból megtiltja neki. A fiú ezért a későbbiekben leleplezi Lilit az új főnöke előtt, ami komoly veszekedést robbant ki Lili és Karesz között.
 


Tamara és Joe szerelmesen indulnak haza az esküvőről, habár Gyöngyi és Joe lakótársai nem igazán vannak oda azért, hogy újra van köztük valami. Ám Joe semmit sem szeretne jobban, mint ismét összejönni Tamarával, és titokban találkozik vele a műhelyben, majd le is feküdnek egymással. Tamara azonban fél, hogy Gyöngyi és a többiek tönkre fogják tenni a kapcsolatukat, így végül megegyezik Joe-val, hogy titokban tartják az egészet. Eközben Dalma rájön Joe titkára, ám ő nagyon örül a fejleményeknek, és megígéri, hogy hallgatni fog.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók